Κατερίνα Τσάβαλου: Εξομολογείται την αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την εγκυμοσύνη της (photos)


H Κατερίνα Τσάβαλου είναι ακομπλεξάριστη και ειλικρινής.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη της, ενώ ακόμη αποκάλυψε αν σκέφτεται εκείνη κι ο σύζυγός της Δημήτρης να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

Πλέον δίνεις προτεραιότητα στην οι­κογένεια σου;

Βέβαια, πού να δίνω; Αυτή είναι για μένα τώρα, τελείωσε. Μπορώ να συνδυάσω δουλειά και οικογένεια, είναι πιο δύσκολο για τη δουλειά μου, επειδή είναι διαφορε­τικό το ωράριο, υπάρχει ανασφάλεια με τα χρήματα, δεν είσαι στο δημόσιο, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, να έχεις κάτι. Δεν κάνεις παιδί και τελειώνει π ζωή, πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα πάντα.

Η δουλειά δεν είναι μόνο για επιβίωση, ξελαμπικάρεις, βοηθάς… Το σώμα μου έχει αλλάξει, δεν είναι ίδιο, είμαι σχεδόν στα κιλά που ήμουν πριν μείνω έγκυος. Στην περιοχή της κοιλιάς δεν ήμουν όπως ήμουν πριν, αλλά ποτέ δεν ήμουν «φέτες». Έχω επα­νέλθει στα κιλά μου και το σώμα μου μετά την εγκυ­μοσύνη έχει γίνει πιο θηλυκό. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, πιο πολύ οι άλλοι μου δημιουρ­γούν το άγχος αυτό, παρά εγώ. Είμαι συνηθισμένη σ» αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και χορό πολλά χρόνια, έχω περάσει και στην Κρατική Σχολή, αλλά η κοιλιά μου δεν ήταν ποτέ «πλάκα». Δεν «ρουφάω» την κοιλιά μου, αλήθεια, δεν με νοιάζει. (Γέλια.)

Κατερίνα ΤσάβαλουΚατερίνα Τσάβαλου

Είσαι ερωτευμένη, έτσι;

Ναι, ο έρωτας αυτός κρατάει 3 χρόνια. Πίστευα ότι είναι τυχερό να βρεις τον άνθρωπο σου. Ο Δημήτρης είναι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Δεν είναι καλό να είσαι ίδιος με τον άλλον, όμως είναι καλό για να κρατήσει μια σχέση και πόσω μάλλον ένας γάμος έχοντας κι ένα παι­δί. Είναι να κρατήσει κοινή γραμμή πλεύσης και όχι να είναι ίδιος με τον άλλον. Καλό είναι να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, να είναι δύο ολό­κληροι άνθρωποι, ολοκληρω­μένοι και οι δύο.

Πρέπει να είσαι συνειδητός σε όλα. Το παιδί μας πρωταγωνιστεί στην οικογένεια μας, αυτή είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μας, η καινούργια ζωή. Ο χαρακτήρας τη3 είναι μίξη των δύο μα3. Από μένα έχει πάρει την ανεξαρτησία, την έκφραση, χορεύει… είναι χαρούμενο παιδί. Από τον πατέρα της έχει πάρει να… γίνεται αυτό που λέει και τέλος… είναι και λόγω ζωδίου, Υδροχόος, δυναμική. Τα έχω ψάξει όλα! (Γέλια.)

Σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας με ακόμα ένα παιδί;

Αν με αξιώσει ο Θεός, θα ήθελα να έρθει κι άλλο ένα παιδί στη ζωή μου. Μου αρέσει ως ιδέα αυτό, αλλά ακόμα δεν μπορώ να το σκεφτώ. Σαν διαδικασία η εγκυμοσύνη μου άρεσε πολύ και συνεχίζει να μου αρέσει. Προέρχομαι από μια οικογένεια που είμαστε 4 παι­διά. Δεν θέλω όμως να λέω μεγάλα λόγια και να κάνω μεγάλες δηλώσεις.

Πηγή: Λοιπόν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ