Κάλια Ελευθερίου: «Δεν θέλω να δω τους “Θαλασσόλυκους” χωρίς εμένα» (photos)

Τη στιγμή που η Κάλια Ελευθερίου άνθιζε επαγγελματικά στην Κύπρο, ήρθε και η πρόταση από την Ελλάδα για να παρουσιάσει την ταξιδιωτική εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» έχοντας στο πλευρό της δύο γοητευτικούς άντρες, τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ωστόσο, η συνεργασία αυτή ολοκηρώθηκε και εκείνη μίλησε γι» αυτό, ενώ εξέφρασε το ειλικρινές της συναίσθημα για την εκπομπή αυτή και την απουσία της.

«Με την εταιρεία παραγωγής του DOT συνεργαζόμασταν στην Κύπρο. Όταν γεννήθηκε, λοιπόν, η ιδέα για τους Θαλασσόλυκους, ψάχνοντας μια γυναίκα, η ίδια εταιρεία με πρότεινε για τη θέση. Ενθουσιάστηκα με την ευκαιρία που μου δόθηκε και μετά δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα».

Κάλλια ΕλευθερίουΚάλλια Ελευθερίου

Μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο ταξίδεψαν σε σαράντα περίπου νησιά.

«Ήταν εμπειρία ζωής για εμένα. Έχω αποφασίσει ότι θα το κάνω τατουάζ: ένα μικρό ιστιοπλοϊκό σε κάποιο σημείο του σώματος μου. Με σκληραγώγησε επαγγελματικά το γεγονός ότι ήμουν σε ένα Ιστιοπλοϊκό με άλλους 7 άντρες (οι συμπαρουσιαστές και τα πρόσωπα της παραγωγής).Έμαθα να λειτουργώ σε δύσκολες καταστάσεις. Οι περισσότερες ήταν προσωπικές. Να έχω, για παράδειγμα, τα γυναικολογικά μου και 9 ώρες ταξίδι εν πλω. Να έχει καιρό και να νιώθω ότι δεν μπορώ να παραπονεθώ σε κάποιον. Γιατί αν πεις σε έναν άντρα ότι έχω περίοδο και δεν είμαι καλά, θα το θεωρήσει μουρμούρα. Το ζούσα λοιπόν μόνη μου. Δεν άνοιξα ποτέ το στόμα μου να γκρινιάξω».

Η παρέα έδεσε και, όπως αποκαλύπτει, μέχρι σήμερα δεν έχουν χάσει επαφή, ενώ στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας δηλώνει:

«Έγιναν κουβέντες για να κάνουμε και τρίτη σεζόν, αλλά δεν ξέρω. Αυτά είναι λίγο της τελευταίας στιγμής. Φαντάζομαι ότι σε πρώτη φάση θα δουν αν μπορεί ο Αποστολάκης, γιατί το σκάφος είναι δικό του, θα τσεκάρουν αν το timing είναι σωστό, πώς θα βγει αυτό τηλεοπτικά και όλα τα σχετικά. Πρέπει κι εγώ να δω αν θα είμαι διαθέσιμη. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δω τους “Θαλασσόλυκους” χωρίς εμένα» είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here