Ο Thomas Cook τελικά… παντρεύτηκε στη Ρόδο

Είδε το γάμο του να γίνεται παγκοσμίως γνωστός εξαιτίας της χρεοκοπίας της Thomas Cook. Εντάξει, έπαιξε ρόλο πως και ο ίδιος έτυχε να ονομάζεται Thomas Cook και ο γάμος του στη Ρόδο κινδύνευσε να τιναχτεί στον αέρα.

Ο Thomas Cook και η σύντροφός του Amelia είδαν τα σχέδιά τους για τον παραμυθένιο γάμο τους στη Ρόδο να κινδυνεύουν εξαιτίας της κατάρρευσης, την περασμένη Δευτέρα, της αρχαιότερης ταξιδιωτικής εταιρίας της Βρετανίας. Τελικά ο… Thomas Cook παντρεύτηκε την Παρασκευή στη Ρόδο

Για καλή τους τύχη, η γυναίκα που είχε αναλάβει το ταξίδι και τη διοργάνωση του γάμου τους, παρά το γεγονός πως έχασε τη δουλειά της, δεν τους άφησε ξεκρέμαστους. Και το όνειρο να παντρευτούν στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα.

Το ζευγάρι, ο 29χρονος Τομ και η 27χρονη Αμέλια, είχαν κλείσει το ταξίδι τους στη Ρόδο για να κάνουν το γάμο τους με την Thomas Cook. Είχαν πληρώσει στην εταιρία 10.000 λίρες. Όταν η εταιρία κήρυξε πτώχευση, φοβήθηκαν πως μαζί με την εταιρία θα κατέρρεε και ο γάμος που είχαν προγραμματίσει.

Η χρεοκοπία της Thomas Cook σήμαινε για το ζευγάρι πως έπρεπε να πληρώσουν ξανά από την τσέπη τους όσα προέβλεπε το πακέτο που είχαν αγοράσει από την εταιρία, συν το κόστος για την τελετή.

Οι φίλοι τους δεν τους άφησαν έτσι. Έκαναν έρανο για να συγκεντρώσουν χρήματα, ενώ τοπικές επιχειρήσεις στη Ρόδο προσφέρθηκαν να τους βοηθήσουν δωρεάν! Επίσης, η γυναίκα που εργαζόταν στην Thomas Cook και είχε κλείσει το ταξίδι τους και είχε αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου, συνέχισε να τους βοηθάει παρόλο που πλέον είχε απολυθεί!

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή, ο… Thomas Cook και Amelia παντρεύτηκαν στη Ρόδο και συνεχίζουν να βρίσκονται στο ελληνικό νησί για διακοπές.

«Η οικογένεια και οι φίλοι μας ήταν υπέροχοι και είχαμε πολλή υποστήριξη από το ξενοδοχείο, το Lindos Princess και τη διοργανώτρια του γάμου μας, παρόλο που έχασε τη δουλειά της. Έπρεπε να πληρώσουμε για όλα ξανά από την αρχή όσα είχαμε κλείσει με την Thomas Cook αλλά μια τοπική εταιρία που αναλαμβάνει διοργανώσεις γάμου, μας βοήθησε», δήλωσε η Amelia Cook, η νύφη, στο Nottinghamshire Live.

Το ζευγάρι είναι μαζί 12 χρόνια έχει δυο κοριτσάκια, την 7χρονη Λούσι και την 5χρονη Άλις. Αποφάσισαν να παντρευτούν στη Ρόδο γιατί ήταν πιο φθηνά από το να παντρευτούν στη Βρετανία. Στο γάμο τους είχαν δίπλα τους συγγενείς και φίλους, αν και κάποιοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω των εξελίξεων με την Thomas Cook.

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here