Παπανώτας: Νέα καρφιά κατά Σπαλιάρα: «Δεν τον ξέρω, εγώ θυμάμαι ένα παιδάκι στα γυμναστήρια»

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα συνεχίζεται.

Ο δημοσιογράφος πέταξε νέα καρφιά σε συνέντευξή κατά του μοντέλου και ηθοποιού!

Γιατί είναι «κακομοίρης γυμναστής» ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος. Εγώ θυμάμαι ένα παιδάκι στα γυμναστήρια. Οι γυμναστές δεν είναι και η πιο καλοπληρωμένη δουλειά. Δουλεύουν πολλές ώρες και αμείβονται ελάχιστα. Ήταν, λοιπόν, ένα παιδάκι που κάπου το πήρε το μάτι μου. Το πώς ανέβηκε στην πασαρέλα από το γυμναστήριο ας μας το πει εκείνος. Όταν εγώ μεσουρανούσα. Ο κακά αμειβόμενος εργαζόμενος είναι κακομοίρης. Έχει κακή μοίρα. Στα ελληνικά. Εκτός αν θες να μιλήσουμε στα ισπανικά, που γνωρίζει ο κύριος Σπαλιάρας.

Η κόντρα συνεχίζεται!

Με την ηλικία του τι έγινε;

«Είναι στη λογική του «σας δείχνω το φεγγάρι και κοιτάτε το δάχτυλο». Και δεν το έκανε μόνο ο Γιάννης Σπαλιάρας αυτό, το έκαναν και συνάδελφοι. Δεν με απασχολεί η ηλικία του. Ήταν στη ροή του λόγου πως στα πενήντα του δεν ξέρει με τι ακριβώς ασχολείται. Η αξιοπιστία ενός δημοσιογράφου κρίνεται από το εάν γνωρίζει επακριβώς την ηλικία Γιάννη Σπαλιάρα; Να κάνουμε έρευνα στα ληξιαρχεία για το πότε γεννήθηκε; Σιγά τα ωά.» είπε στο TV Έθνος.

Νέα βέλη του Παπανώτα κατά του Σπαλιάρα!

Και πρόσθεσε: «Το συνάφι μας και κάποια παιδάκια που θέλουν να κάνουν καριέρα στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι άξιοι της μοίρας τους. Όταν βγαίνει ένας τύπος που λέει πως είναι ηθοποιός, μοντέλο, δημοσιοσχεσίτης και δηλώνει για τη δημοσιογραφική οικογένεια «τους σιχάθηκα», θα έπρεπε να μην ξαναδεί μπροστά του μικρόφωνο. Απαξιώνει έναν ολόκληρο κλάδο. Στον οποίο βέβαια υπάρχουν καλοί και κακοί, όπως σε όλα τα επαγγέλματα.

Ο Σπαλιάρας νιώθει ότι κάνει κάτι μεγάλο. Ότι με τη συμμετοχή του σε μια λάτιν σαπουνόπερα του Netflix έγινε Μελίνα Μερκούρη. Γιατί είπε «έδωσα δύο πεταχτές συνεντεύξεις»; Όταν κάνεις σοβαρά τη δουλειά σου, την επικοινωνείς κι αλλιώς. Με μια συνέντευξη σε μια επιτυχημένη εκπομπή ή σε ένα μεγάλο έντυπο. Στη Μενεγάκη, στον Λιάγκα, στη Φαίη, στο Έθνος. Από μόνος του δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του και του φταίνε οι υπόλοιποι. Δεν είναι μόνο ο Σπαλιάρας.»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here