ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Αφήνουμε… λευκές τις εκθέσεις των παρατηρητών”

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τους οπαδούς της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της ομάδας με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Superleague 1.

Με μήνυμα της στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για τον ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να έχει κόσμια συμπεριφορά και να στηρίξουν τους “κιτρινόμαυρους” μόνο με τη φωνή τους, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φίλαθλοι της ΑΕΚ,

μετράμε αντίστροφα για έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας, όπως εξίσου σημαντικός ήταν ο προηγούμενος και όπως θα είναι και ο επόμενος. Σε ένα πρωτάθλημα δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά ματς.

Υπάρχει μόνο η δουλειά μέσα στο γήπεδο! Με ταπεινότητα αλλά και πίστη, με υπομονή αλλά με καρδιά, χωρίς την παραμικρή αλαζονεία αλλά με σκληρή προσπάθεια και σεβασμό στο έμβλημα και στη φανέλα!

Ομάδα και κόσμος συνεχίζουμε μαζί! Αυτή η σχέση είναι η μεγάλη μας δύναμη! Αυτή η σχέση πρέπει να διατηρηθεί. Με αυτή τη συσπείρωση πρέπει να πάμε ΜΑΖΙ μέχρι το τέλος μίας πολύ ωραίας διαδρομής!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η Ένωση ψάχνει «εκτόξευση»! Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε… μονόδρομο

Εχουμε και σήμερα το μυαλό μας ΜΟΝΟ στην ομάδα μας!

Δεν ασχολούμαστε με κανέναν και με τίποτα άλλο!

Η δύναμή μας είναι η δική σας φωνή!

Και η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι υποδειγματική. Προστατεύουμε την ομάδα μας, αγνοούμε την κάθε πρόκληση, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των ανθρώπων που είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης και αποφεύγουμε το οτιδήποτε μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ΑΕΚ! Αφήνουμε λευκές όλες τις εκθέσεις των παρατηρητών!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί επίσης για την έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, προκειμένου -λόγω και της μεγάλης παρουσίας κόσμου- να αποφευχθεί ο εκνευρισμός και η ταλαιπωρία του κόσμου από τους αυστηρούς ελέγχους που θα υπάρξουν στις θύρες του ΟΑΚΑ.

Το δικό μας ραντεβού είναι και απόψε κοντά στην ομάδα μας!

Σπρώχνουμε με τη φωνή μας και τη μαγική ατμόσφαιρα, που ο κόσμος της ΑΕΚ ξέρει να δημιουργεί, τους ποδοσφαιριστές μας σε μία ακόμα νίκη!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here