Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη Μαρέβα και τον Κωνσταντίνο στη Βοστώνη


Οικογενειακές… υποχρεώσεις για τον πρωθυπουργό. Ο δρόμος της επιστροφής από τη Νέα Υόρκη είχε μια παράκαμψη για τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του βρέθηκαν τις προηγούμενες πέντε μέρες στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Όταν το ταξίδι τελείωσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του μπήκαν στο αεροπλάνο αλλά ο προορισμός τους δεν ήταν η Αθήνα. Κυριάκος Μητσοτάκης: Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη σε λιγότερο από δυο λεπτά

Το πρωθυπουργικό ζεύγος είχε μαζί του, κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, τον γιο τους Κωσταντίνο, ο οποίος σπουδάζει στη Βοστώνη.

Έτσι, όταν πήραν το δρόμο της επιστροφής, σταμάτησαν στην πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης, για να βρεθούν μαζί με τον γιο τους στο parents weekend στο Boston College.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη Μαρέβα και των Κωνσταντίνο να ποζάρουν χαμογελαστοί.

«Γυρίζοντας από Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστωνη για parents weekend στο Boston College!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

View this post on Instagram

Γυρίζοντας από Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστωνη για parents weekend στο Boston College!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ