Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τι κάνει σήμερα το μοντέλο με την κοκαΐνη


Νέα σελίδα στη ζωή του μοντέλου που πέρασε 17 μήνες σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ γιατί στην κατοχή της είχαν βρεθεί 2,6 κιλά κοκαΐνης. Μετά την πανηγυρική αθώωση της επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της και έκανε μια νέα αρχή.

Μετά την αποφυλάκισή της από τις γυναικείες φυλακές Lai King του Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Μάρτιο, η Ειρήνη επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Μυτιλήνη.

Είχε ζήσει για 17 μήνες την κόλαση της φυλακής στη μακρινή χώρα και το μόνο που ήθελε τότε ήταν να ηρεμήσει.

Όπως αναφέρει η «RealNews», σήμερα η 21χρονη πια Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται πίσω από το μπαρ ενός κλαμπ στη Μυτιλήνη φτιάχνοντας κοκτέιλ και άλλα ποτά στους πελάτες.

Η νεαρή κοπέλα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την περιπέτειά της, μπορεί και πάλι να κοιτά τη ζωή με αισιοδοξία.

Της είχε λείψει η οικογένειά της και οι φίλοι της. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και οι σπουδές της στην Καλαμάτα.

Η Ειρήνη Μελισσαρόπούλου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Μυτιλήνη απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο.

Όμως οι διακοπές κάποια στιγμή τελείωσαν και έπρεπε να δει τι θα κάνει στη ζωή της, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της – τον αστυνομικό πατέρα της και τη νοσοκόμα μητέρα της.

Προσπάθησε να βρει δουλειά σε κάποια καφετέρια ή σε μπαρ στην πόλη όπου βρίσκεται το πατρικό της, χωρίς όμως επιτυχία.

Ίσως να μην υπήρχαν δουλειές, ίσως κάποιοι καταστηματάρχες να φοβήθηκαν το ντόρο που είχε προκαλέσει η ιστορία της. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφέ, ως πωλήτρια ρούχων αλλά και σε βενζινάδικο.

Ωστόσο ένα κλαμπ στην Καλλονή αναζητούσε μπαργούμαν και η Ειρήνη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αν και χρειάστηκε να μετακομίσει 40 χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

Έτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 21χρονη εργάζεται στο εν λόγω κλαμπ.

Πρόσχαρη και χαμογελαστή δεν θυμίζει σε τίποτα τη νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε απόγνωση μέχρι πριν από μερικούς μήνες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ