Βασιλακόπουλος: “Κανείς δεν θέλει Ομάδα Α και Β. Ζημιά να μην έχουμε τον Ολυμπιακό” – video

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σχολίασε την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ, αλλά και τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, με την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League.

Για το ελληνικό μπάσκετ, τους Έλληνες προπονητές, αλλά και την αποτυχία της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, μίλησε στο Best Tv, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.Οι δηλώσεις του Βασιλακόπουλου

Για την Εθνική ομάδα: «Η Ελλάδα είναι στην 7η θέση της κατάταξης παρά την αποτυχία στο Παγκόσμιο. Δεν πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε. Όχι όμως να λέμε ότι διασυρθήκαμε. Συμβαίνει να μην πας καλά σε ένα ημίχρονο ή να χάσεις ένα πόντο από τη Βραζιλία.

Για το ελληνικό μπάσκετ: «Αν δεν υπάρχει ενότητα, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Κανείς δεν ήθελε να έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Ομάδα Α ή Β, ομάδα 1 ή 2. Είναι μεγάλη ζημιά να μην έχεις την ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Και για το άθλημα και για τον ίδιο τον σύλλογο. Δεν μπορείς να παίζεις πρωτάθλημα και να μην είναι μέσα ο Ολυμπιακός. Είναι λάθος, θέλουμε να διορθωθεί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς».

Για τους Έλληνες προπονητές: «Έχουμε τόσο ικανούς προπονητές και τους εμπιστεύονται οι ομάδες. Αυτό κάτι λέει. Γιατί να μην εμπιστευτούμε και τον Έλληνα παίκτη; Και να ξενιτεύονται για να παίξουν και εδώ να φέρνουμε κάθε αμφιβόλου αξίας περιπλανώμενο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here