Πανιώνιος – Παναθηναϊκός LIVE: Για την 5η αγωνιστική της Superleague


Σημαντική αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου Πανιώνιος και Παναθηναϊκός θέλουν μόνο τη νίκη για να πάρουν τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Προσπαθούν και οι δύο να… ξεφύγουν από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ματς για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Με τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια του, ο Πανιώνιος προσπαθεί να σβήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τους έξι βαθμούς ποινής που του επιβλήθηκε πριν τη “σέντρα” του πρωταθλήματος. Επιστρέφει στην έδρα του, όπου έχασε από το Βόλο και νίκησε την ΑΕΛ, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει την… ανάκαμψη του, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα σε βάρος της οποίας έχει κάνει τις περισσότερες νίκες στην ιστορία!

Ήδη τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη στο ξεκίνημα είναι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού από το 1959.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Πανιώνιος ψάχνει το γρήγορο γκολ καθώς είναι η μια από τις δύο ομάδες (σ.σ. η άλλη είναι ο Παναιτωλικός) που δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Οι “κυανέρυθροι” δεν έχουν ισοπαλία στην έδρα τους μέσα στο 2019, με έξι νίκες και τρεις ήττες στα εννέα παιχνίδια. Η τελευταία ισοπαλία τους ήταν στις 20 Δεκεμβρίου 2018, 1-1 με τον Λεβαδειακό.

Ο Παναθηναϊκός μετά από τέσσερα παιχνίδια έχει δεχτεί εννέα γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Και τα δέχεται και σχετικά νωρίς, αφού έχει δεχτεί πέντε από αυτά στο πρώτο ημίχρονο και των τεσσάρων αγώνων του. Μέχρι στιγμής, το “τριφύλλι” έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Παναθηναϊκός έχασε στη Νέα Σμύρνη, μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα. Είχε νικήσει 3-0 το 2018, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες. Ο Πανιώνιος έχει δηλαδή μια νίκη στα πέντε τελευταία, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει μια στα οκτώ τελευταία στη Νέα Σμύρνη.

Η… παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων

Νίκες Πανιωνίου: 11

Ισοπαλίες: 28

Νίκες Παναθηναϊκού: 83

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο

Νίκες Πανιωνίου: 8

Ισοπαλίες: 22

Νίκες Παναθηναϊκού: 31

Την περασμένη σεζόν

24.02.2019: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 2-0

(10’ σουτ Σπιριντόνοβιτς, 55’ σουτ Σταυρόπουλος)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ