Γυναίκα χωρίς όνομα: Η εγκυμοσύνη και η αρπαγή (photos)


Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και συγκλονίζουν.

Η Μαρίνα πηγαίνει στη φυλακή και τότε μαθαίνει πως κάποιος χτύπησε πολύ σοβαρά την Κάτια. Η κοπέλα εξαγριώνεται και αναστατώνει τον κόσμο προκειμένου να μάθει ποιος το έκανε. Παράλληλα, η Μάρθα, που κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας, είναι βέβαιη πως το σχέδιο της έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Όμως, λίγο μετά, η γυναίκα μαθαίνει πως η Κάτια τελικά ζει. Από την άλλη, ο Νίκος είναι αποφασισμένος να βγάλει τον Φώτη από τη μέση, ενώ στη συνέχεια βλέπει για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια την Κάτια και της υπόσχεται πως θα την πάρει κοντά του.

Την ίδια μέρα η Ρένα πετάει από τη χαρά της καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος. Η ίδια έπειτα από αυτό το νέο κάνει ξανά όνειρα για το μέλλον της. Οι ώρες περνούν και η Μαρίνα εντοπίζει τελικά τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Κάτια και απαιτεί να της πει ποιος της ζήτησε να το κάνει. Εν τω μεταξύ, η Μάρθα δεν θα ηρεμήσει αν δεν απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της Κάτιας. Έτσι, από τη στιγμή που το πρώτο της σχέδιο ναυάγησε, η ίδια προσεγγίζει τον Νίκο καθώς στο πρόσωπο του βρίσκει τον άνθρωπο που θα τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της. Μάλιστα, η γυναίκα τον απειλεί πως αν δεν τη βοηθήσει θα αποκαλύψει σε όλους το παρελθόν του.

Η Έλλη εκβιάζει τον Δημήτρη

Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει τον Άρη, ενώ την ίδια στιγμή το φλερτ του Χατζή προς την Έλλη γίνεται όλο και πιο έντονο. Από την άλλη, η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως υποψιάζεται πως ο Δημήτρης οργάνωσε την εγκληματική απόπειρα εναντίον της Κάτιας. Έτσι, η κοπέλα σκέφτεται ένα σχέδιο για να τον εκδικηθεί.

Την επόμενη μέρα η Κάτια δείχνει σημάδια ότι συνέρχεται και η Μαρίνα ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι επιτέλους μαζί με τη μητέρα της. Παράλληλα, η Μάρθα βρίσκεται συνέχεια δίπλα της δίνοντας της κουράγιο, ενώ κρύβει από εκείνη τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για την Κάτια.

Κι ενώ όλοι υποπτεύονται πώς πίσω από τα χτυπήματα που δέχθηκε η Κάτια κρύβεται ο Δημήτρης, εκείνος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πίεση που του ασκεί η Σοφία για να την παντρευτεί και στους εκβιασμούς της Έλλης να μην το κάνει. Στο μεταξύ, η αγορά των μετοχών του Μιχάλη καθιστά πλέον τον Χατζή κυρίαρχο του παιχνιδιού στην εταιρεία, ενώ ο Νίκος μοιράζεται ανάμεσα στο μίσος που τρέφει για τον Φώτη και στον πόθο που νιώθει για την Κάτια…

Η Κάτια παθαίνει αμνησίαΗ Κάτια παθαίνει αμνησίαΗ Κάτια παθαίνει αμνησία

Έπειτα ο αρκετές ήμερες σιωπής η Κάτια επιτέλους συνέρχεται. Όταν η γυναίκα ανοίγει τα μάτια της, η Μαρίνα βρίσκεται στο πλευρό της. Όμως η χαρά της τελευταίας μετατρέπεται τα επόμενα δευτερόλεπτα σε εφιάλτη καθώς η Κάτια δεν την αναγνωρίζει. Όχι μόνο τη Μαρίνα αλλά και κανέναν άλλον! Οι γιατροί ενημερώνουν την κοπέλα πως μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε η Κάτια έχει αμνησία. Τότε ο κόσμος της Μαρίνας καταρρέει ξανά… Η είδηση αυτή δίνει ιδιαίτερη χαρά στη Μάρθα, η οποία αρπάζει την ευκαιρία να «παίξει» με το μυαλό της Κάτιας. Στη συνέχεια, μάλιστα, η ίδια συναντάει τον Νίκο και τον εκβιάζει να προχωρήσει άμεσα στη δολοφονία της γυναίκας. Εκείνος από τη μεριά του κάνει τα πάντα για να πλησιάσει την Κάτια, την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ! Από την άλλη, η Έλλη, θέλοντας να ματαιώσει τον γάμο του Δημήτρη και της Σοφίας, τον εκβιάζει με την προεδρία του Ομίλου. Την επόμενη μέρα ο Φώτης επισκέπτεται την Κάτια στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται και της αποκαλύπτει πως έχει μια κόρη. Εκείνη, όμως, φοβάται να τον πιστέψει.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα μένει συνέχεια δίπλα στη μητέρα της εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα δολοφονικά σχέδια της Μάρθας. Η τελευταία, όμως, δεν το βάζει κάτω. Συγκεκριμένα, αποφασίζει να απομακρύνει την κοπέλα από το νοσοκομείο ώστε να αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Νίκο. Τα πράγματα για τον Δημήτρη δυσκολεύουν καθώς η Έλλη ψηφίζει τον Χατζή για πρόεδρο στην εταιρεία.

Η πράξη της αυτή τη φέρνει αντιμέτωπη τόσο με την οργή του πατέρα της όσο και με του Κωστή. Το ίδιο βράδυ η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας αποφασισμένη να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το μωρό της. Παράλληλα, ο Νίκος ολοκληρώνει το σχέδιο του και παίρνει επιτέλους την Κάτια από το νοσοκομείο, ενώ στη Μάρθα υπόσχεται πως θα τη σκοτώσει…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ