Φορτισμένος ο Μητρόπουλος στο Open. “Όταν πεθάνω, εγώ θα βλέπω τον Ολυμπιακό κι από πάνω”

Ο Τάσος Μητρόπουλος βρέθηκε στο «στόχαστρο» μετά την παρουσία του στην εκπομπή Total Football του Open, αλλά σε ένα εμφάνισή του στο κανάλι εμφανίστηκε φορτισμένος συναισθηματικά για όσα του καταλογούν για τον Ολυμπιακό.

Σχεδόν δακρυσμένος, ο Τάσος Μητρόπουλος απάντησε στις αήθεις επιθέσεις και απειλές που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μετά την εμφάνισή του στη βραδινή αθλητική εκπομπή του Open, Total Football.

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού διεγράφη από τον σύνδεσμο των παλαιμάχων της ομάδας του Πειραιά μετά την πρώτη εμφάνισή του στο κανάλι και βρίσκεται ακόμη στο προσκήνιο, με τον ίδιο να παίρνει θέση για όσα έχουν συμβεί. Οι δηλώσεις του Μητρόπουλου

«Θέλω να πω σε αυτούς ειδικά που με βρίζουν και βρίζουν την οικογένειά μου ότι ο ιδρώτας μου, οι κλωτσιές μου, ο τσαμπουκάς μου είναι μέσα στο Καραϊσκάκης φυτεμένα και δεν μπορεί να μου τα πάρει κανένας. Και όχι μόνο από μένα αλλά και από όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Και όταν πεθάνω, εγώ θα είμαι από πάνω να βλέπω τον Ολυμπιακό. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει ανοιχτά. Ό,τι λάθη έχω κάνει, έχω πει συγγνώμη. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι η ζωή μου και τον αγαπώ πολύ και δεν με ενδιαφέρει τι θα πούνε».

Για την απόφαση των παλαίμαχων του Ολυμπιακού να τον διαγράψουν από τον σύνδεσμό τους: «Επειδή ανέλαβε την ευθύνη ένας άνθρωπος που είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, δεν θα σχολιάσω ποτέ τον κύριο Δαρίβα, που τον αγαπώ και τον σέβομαι. Όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω».

Για τις απειλές που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του μετά την παρουσία του στο Total Football: «Πέρσι, στις προηγούμενες εκπομπές δεν ήταν εδώ ο Τζόρτζεβιτς, ο Tζόλε, και ο Νικοπολίδης; Είχε γίνει τίποτα; Μηδέν. Άρα, κάτι συμβαίνει με μένα προφανώς, κάποιοι έχουν πρόβλημα ή κάποιος έχει ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα με μένα. Αυτό φαντάζομαι».

Για το αν είχε σχολιάσει κάτι σε βάρος του Ολυμπιακού: «Δεν θα το έκανα ποτέ. Γι’ αυτό και σας είπα ότι την περασμένη χρονιά είχαν έρθει εδώ παιδιά που ήταν Ολυμπιακοί και ούτε διαγράφηκαν, ούτε έγινε πόλεμος. Δεν είναι μόνο ότι βρίζουν εμένα, εδώ μιλάμε και για απειλές. Αν δείτε τι γίνεται στο facebook και τι λόγια λένε στη γυναίκα μου και σε μένα δεν θα το πιστεύετε. Έχουμε προχωρήσει ήδη σε μηνύσεις και θα γίνουν κι άλλες. Δεν ήθελα να φτάσω εκεί αλλά πρέπει να προστατεύσω την οικογένειά μου. Αυτό που έχει γίνει ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για την έξωση του Σωκράτη Κόκκαλη από τη σουίτα του Γ. Καραϊσκάκης: «Θέλω να παρακαλέσω τους παλαίμαχους για ένα θέμα που για μένα θα είναι μαύρη σελίδα για τον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει με τη μη μίσθωση της σουίτας της οικογένειας Κόκκαλη. Μιλάμε για τον Σωκράτη Κόκκαλη που δεν μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο. Για τον άνθρωπο που πήρε έναν Ολυμπιακό διαλυμένο, χρεωμένο, ανυπόληπτο θα έλεγα εκείνη την εποχή, δεν τον υπολόγιζε κανείς και έφτιαξε το όνειρο εκατομμυρίων Ολυμπιακών που λέγεται Καραϊσκάκη. Έφτιαξε ένα προπονητικό κέντρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Έβαλε βάσεις στον Ερασιτέχνη, στο μπάσκετ και ο άνθρωπος αυτός και η οικογένειά του δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω τους παλαίμαχους να πάρουν θέση, γιατί για μένα ο Σωκράτης ο Κόκκαλης είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που πέρασε από τον Ολυμπιακό.

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ