Υπόθεση μαφίας φυλακών: Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Σε βάρος του Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος παρέμεινε στη φυλακή για έξι μήνες, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλο και αμέσως μετά είχε ακολουθήσει η απολογία του και η προφυλάκισή του.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κ. Γ. Αντωνόπουλου Αλέξης Κούγιας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος με αυτή την άστοχη απόφαση του ειδικού Εφέτη Ανακριτή καταστράφηκε επαγγελματικά, ασθενεί βαρύτατα στις φυλακές, όπου κρατείται, διεσύρθη κοινωνικά, τα παιδιά του έμειναν ανυπεράσπιστα σε πολύ κρίσιμη ηλικία». Ακόμη, ο κ. Κούγιας επισημαίνει πως ο εντολές του «αντί να ανταμειφθεί από τη Δικαιοσύνη, η οποία είναι απρόσωπη, γιατί αρνήθηκε προσφορές εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία του προσέφεραν γνωστοί δικηγόροι Αθηνών, υπερασπιστές στην υπόθεση Energa, για να απιστήσει εις βάρος της ΛΑΓΗΕ ΑΕ, να οδηγήσει την υπόθεση στη διαιτησία και να απαλλαγούν από τις ποινές τους οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Energa, βρέθηκε με μόνες τις μαρτυρίες των δικηγόρων του Αριστείδη Φλώρου στις χειρότερες φυλακές της Ελλάδος, έρμαιο των κακοποιών και των εκβιαστών».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here