GNTM: Το plus size μοντέλο που τρέλανε τους κριτές και τα κλάματα μετά τη φωτογράφιση (video+photos)


GNTM: Το plus size μοντέλο με τα… μπλε μαλλιά που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές στην οντισιόν της, έκανε ακριβώς το ίδιο και στη φωτογράφιση της δεύτερης δοκιμασίας του bootcamp.

Τα κορίτσια μετά από αυτή τη δοκιμασία, από 40 θα μείνουν 24 και γι» αυτό όλες τους έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στην επόμενη φάση του ριάλιτι μοντέλου.

Η Κατερίνα έβαλε τα κλάματα…

Κάτι τέτοιο έκανε και το plus size μοντέλο με τα μπλε μαλλιά που και στην οντισιόν του είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις δυνατότητές του και την ξεχωριστή ομορφιά του.

Ως make-up artist η Κατερίνα έχει την ικανότητα να μεταλλάσσεται και να μετατρέπει το πρόσωπό της σε καμβά, ενώ σε συνδυασμό με την τάση της να πειραματίζεται και με το χρώμα των μαλλιών της, το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Το ίδιο μεταλλάσσεται όμως, όπως αποδείχτηκε και μπροστά στον φωτογραφικό φακό αφού με τις πόζες της μαγιό, βρεγμένη και μέσα στη θάλασσα, εντυπωσιάσε ιδιαίτερα τους κριτές.

Τα όμορφα σχόλια των κριτών την ώρα της φωτογράφισης την έκαναν να συγκινηθεί και να βάλει τα κλάματα, ενώ όταν τελείωσε με τις πόζες και βρέθηκε κοντά στις συμπαίκτριές της διαπίστωσε πως και η Χαρά Παππά είχε συγκινηθεί μαζί της αφού τα λόγια της για το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν, την είχαν αγγίξει.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα και τη φωτογράφισή της αλλά και τι επακολούθησε:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ