Ο Μ.Μανουσάκης στο gossip-tv: Η τηλεοπτική του επιστροφή, η τηλεθέαση & επιλογή των πρωταγωνιστών


Ο Μανούσος Μανουσάκης επέστρεψε στην τηλεόραση με «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Ο γνωστός σκηνοθέτης, μετά από μια αρκετά μεγάλη αποχή, αποφάσισε να κάνει comeback μέσα από την ολοκαίνουργια σειρά εποχής του Open tv, και να αναλάβει την σκηνοθεσία της μεταφοράς του μυθιστορήματος του Χάρη Τσιρκινίδη.

Η σειρά άπτεται μιας ευαίσθητης χορδής για την ιστορία της Ελλάδας, καθώς πραγματεύεται έναν έρωτα την εποχή της Μικρασιατικής καταστροφής και της Γενοκτονίας των Ποντίων με την αποτύπωση των δεινών.

Με τους πρωταγωνιστές της σειράς!

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί να δώσει στο κοινό την πραγματική σημασία της αισθητικής μέσα από αυτό το έργο.

Αναφέρθηκε στην ευτέλεια που επικρατεί και τόνισε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, ενώ δεν δίστασε να παραθέσει την άποψη του για τις ευτελείς αξίες μες τις οποίες μεγαλώνει η νέα γενιά.

Η απουσία του από την τηλεόραση ήταν κάτι που προβλημάτιζε το κοινό, καθώς οι δουλειές του είχαν αγαπηθεί και συνεχίζουν να σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ακόμη και στις επαναλήψεις.

Έτσι, τον ρωτήσαμε πού οφείλεται το γεγονός ότι απείχε, με εκείνον να αποκαλύπτει ότι δεν ήταν οικειοθελής απόφαση!

Ωστόσο, το ότι επιστρέφει με αυτή τη δουλειά είναι κάτι που τον χαροποιεί πλήρως και μας εξομολογήθηκε με γλυκύτητα ότι η τηλεόραση είναι το σπίτι του.

Μετά από τόσα χρόνια πορείας θα ξυπνήσει με την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης;

Τι αποκάλυψε για την επιλογή των πρωταγωνιστών;

Όσα μας είπε στην ακόλουθη συνέντευξη…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ