Elif: Η κίνηση της Ελίφ, που θα συγκινήσει την οικογένειά της (Photos)


Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, σήμερα 7 Οκτωβρίου! 

Ο Ουμίτ βοηθάει την Αρζού και της λέει πως είναι αδύνατο να επισκευάσει το αυτοκίνητό της εκεί. Η Αρζού του λέει πως έχει ένα ραντεβού και εκείνος προσφέρεται να την πάει. Η Αρζού δέχεται την προσφορά του. Η Γκόντζα θέλει να δει το σπίτι που χτίζει ο Σερντάρ για εκείνους.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της Elif!

Ο Σερντάρ της ζητάει να του δώσει λίγο χρόνο ακόμα και η Γκόντζα συμφωνεί. Ο Σερντάρ καταφέρνει να αποφύγει μια δύσκολη κατάσταση. Ο Καζίμ αναζητά στο κτήμα κρυφά την Αϊσέλ. Ο Σελίμ μιλάει στην οικογένεια για τα έξοδα που έχουν στο σπίτι και η Ελίφ του δίνει τον κουμπαρά της για να τον βοηθήσει. Όλοι συγκινούνται. Η Ελίφ τους λέει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο και παρά τις αρχικές αντιδράσεις του Σελίμ, δέχονται τελικά την επιθυμία της.

Ακόμα ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο στο Star

Ο Σερντάρ και ο Ουμίτ καταστρώνουν τα σχέδιά τους σχετικά με την Αρζού. Ο Βεϊσέλ, η γυναίκα του και ο Μουράτ είναι στο δρόμο και πουλάνε το εμπόρευμά τους. Η μέρα όμως δεν είναι καλή, κανείς δεν αγοράζει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι θέλουν να κάνουν ένα διάλλειμα για να φάνε αλλά ο Μουράτ δεν έχει καθόλου όρεξη. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την εικόνα του κοριτσιού, που του άρεσε, αγκαλιά με το αγόρι της. Είναι απογοητευμένος. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι πηγαίνουν να φάνε και μια ηλικιωμένη αγοράζει κάποια πράγματα από τον Μουράτ αλλά έχει πολλές τσάντες και δεν μπορεί να τις κουβαλήσει.

Τι θα δούμε σήμερα;

Ο Μουράτ προσφέρεται να τη βοηθήσει και ζητάει από έναν ηλικιωμένο, να προσέχει το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα. Η Τζανσού αισθάνεται αδιάθετη και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να φύγει νωρίτερα από το μάθημα. Η Ζεϊνέπ καλεί ταξί και τη στέλνει σπίτι της. Τα κορίτσια στο εργαστήρι ραπτικής σχολιάζουν τον Γιουσούφ και λένε πως σίγουρα αυτός έκλεψε τα χρήματα από τη Σουνά.

Σε νέες περιπέτειες οι ήρωές της σειράς!

Η Γιλντίζ αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στον Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει. Η Γιλντίζ επιμένει να τον κατηγορεί. Η Μελέκ παρεμβαίνει και προειδοποιεί τα κορίτσια. Τους λέει πως η Σουνά δεν είδε το πρόσωπο του ληστή και δεν είναι σωστό να κατηγορούν τον Γιουσούφ. Όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ, τα κορίτσια του λένε πως ο Γιουσούφ επιτέθηκε στη Γιλντίζ και εκείνος γίνεται έξαλλος και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ανακαλύπτουν πως το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα έχει εξαφανιστεί…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ