Παναθηναϊκός: Ενθουσιασμένη η οικογένεια Φριντέτ. Δοκίμασε γύρο στην Αθήνα – videos


Ο Τζίμερ Φριντέτ έχει πλέον στην Ελλάδα και την οικογένειά του και στα… διαλείμματα των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, έχει αρχίσει τις βόλτες και το φαγητό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσ από τα social media.

Την ώρα που η αγωνιστική του παρουσία έχει ήδη κερδίσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο ίδιος ο Τζίμερ Φριντέτ φαίνεται ότι ξεκίνησε να απολαμβάνει και τη ζωή στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός σουτέρ έχει πλέον μαζί του και τη γυναίκα του, με τα δύο του παιδιά, γεγονός που του επιτρέπει να περνά ωραίες οικογενειακές στιγμές στη χώρα μας.

Κάποιες από αυτές μάλιστα τις δημοσιοποίησε και στα social media, ανεβάζοντας video και φωτογραφίες από τις βόλτες του στο κέντρο της πρωτεύουσας, με ένα γύρο και ένα παγωτό στο χέρι. «Δεν γίνεται καλύτερα από αυτό», έγραψε στη σχετική λεζάντα. Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε μάλιστα και η γυναίκα του, σημειώνοντας: «Αν μ’αρέσει εδώ; Δεν ξέρω αν φταίει το παγωτό ή ο γύρος, αλλά δεν παραπονιέμαι…»Ο Φριντέτ με το γύρο στο χέρι

View this post on Instagram

Hands free ice cream eating, gyros, and making memories. Doesn’t get much better then that! #athens #family #foodwasgreat

A post shared by Jimmer Fredette (@jimmerfredette_32) on

Η ανάρτηση της γυναίκας του Φριντέτ

View this post on Instagram

Oh boy do I like it here! Not sure if it’s the gelato or the souvlaki talking but I’m not mad about it

A post shared by Whitney Fredette (@whitneyfredette) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ