Παναθηναϊκός: Μπαίνει και ο Φαούστο. Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του


Ο Φαούστο Τιένθα έβγαλε για πρώτη φορά ένα μέρος της κανονικής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και πλέον θα ανεβάσει ρυθμούς για να καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και τον Φαούστο Τιένθα, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Τριφυλλιού, με τον Γιώργο Δώνη να περιμένει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος δεν είχε την κατάλληλη φυσική κατάσταση και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σήμερα (09/10), έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης, αρχίζοντας και την αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί σε αποστολή με την ομάδα. Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

«Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δέκα ημέρες ο Φάουστο Τιένθα ενσωματώθηκε με την ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης. Οι Σένκεφελντ και Μπεκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Μουνιέ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ