Πανταζάρας: Η στιγμή που αφιέρωσε το βραβείο στην Ασημίνα & ο λόγος που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις


Είναι ο τηλεοπτικός Θέμης Παυλίδης, είναι ο τύπος εκείνος που ενώ για πρώτη φορά κάνει τηλεοπτικό ρόλο, κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Κόκκινο ποτάμι, να κερδίσει τις εντυπώσεις και όχι άδικα, αφού η φυσικότητα με την οποία υποδύεται τον ήρωα του είναι πραγματική έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία του να μεταφέρει ένας ηθοποιός με ακρίβεια, το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Γιατί ο Αργύρης Πανταζάρας είναι από εκείνους τους ηθοποιούς που έχουν σκοπό ένα άγγιγμα στη ψυχή του θεατή.

Και το καταφέρνει με αριστοτεχνικό τρόπο…

Όσο για τον λόγο που είπε “ναι” στην τηλεόραση;

«Κάνω τηλεόραση γιατί θέλω να με δουν οι άν­θρωποι που δεν μπορούν να έρθουν σε μένα, στο θέατρο. Θα πάω εγώ λοιπόν στο σπίτι τους. Η οικογένεια μου μένει στον Βόλο και ο παππούς μου και ο πατέρας μου θα μπορούν να με βλέπουν. Δεν μου δίνει χαρά το να είμαι αναγνωρίσιμος, διάσημος, αλλά το να έχω επαφή με τους θεατές και να με εκτιμούν. Μου έγινε λοιπόν η πρόταση και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Η αποστολή μου είναι να μιλάω και να συγκινώ όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Η δουλειά μας γίνεται μόνο με χαρά, πρέπει να χαιρόμαστε να την κάνουμε και να μην περιμένουμε να τελειώσει το ωράριο μας. Με συγκινεί η διαδικασία των τηλεοπτικών γυρισμάτων», λέει ο ίδιος στο Gala.

Ο Αργύρης Πανταζάρας το 2016 κέρδισε το βραβείο Χορν.

Ήταν ο 16ος νικητής του βραβείου. Το είχε αφιερώσει την πρώην σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου, η οποία τη φετινή σεζόν υποδύεται τον ρόλο της Ασημίνας στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 Άγριες Μέλισσες.

Είχε αφιερώσει το βραβείο του στην Έλλη Τρίγγου

«Αφιέρωσα το βραβείο στο “πάθος” και στον “έρωτα”. Στον Λευτέρη και στην Έλλη. Στην “επιθυμία και την ευθύνη ” αλλά και στην “νομοτέλεια”. Αυτοί οι άνθρωποι μου ξυπνάνε τις πιο όμορφες σκέψεις και τα πιο όμορφα συναισθήματα και είναι πάντα πίσω από το χαμόγελο μου…», είχε πει

Ο ανατριχιαστικός ευχαριστήριος λόγος

Αίσθηση είχε προκαλέσει η απόφασή του να προσφέρει τα 3.000 ευρώ του επάθλου για την αγορά προμηθειών για τροφή και περίθαλψη των προσφύγων καθώς και για τη σίτιση στα σχολεία.

«Γιατί έδωσα τα χρήματα της βράβευσής μου σε άστεγους και μετανάστες; Σε μια εποχή όπου ξεβράζονται νεκρά σώματα στη Μεσόγειο εξαιτίας της πανανθρώπινης κρίσης δεν δέχομαι μέσα μου να θεωρήσω τη δουλειά μου και την ερμηνεία ενός ρόλου κάτι εξαιρετικό. Αν η τέχνη δεν κάνει καλύτερο τον κόσμο, έχει αποτύχει. Δουλειά μου δεν είναι να υποδύομαι έναν ρόλο, αλλά να δικαιώνω κάθε φορά τον πιο δύσκολο, αυτόν του να είσαι άνθρωπος. Ο ρόλος μου απαιτεί να μην ξεχνάς για ποιους ανθρώπους πρέπει να μιλήσεις, να ακουστεί η πραγματική φωνή της κοινωνίας», λέει ο ίδιος στο Gala και αναφέρθηκε στην ευχαριστήριο του λόγο, που είναι πραγματικά ανατριχιαστικός.

«Στον ευχαριστήριο λόγο μίλησα για τη δύναμη της αγάπης. Νιώθω ευγνώμων που ακόμη και σήμερα είναι ανε­κτίμητο για μένα το να έχεις αγαπηθεί και να έχεις αγαπήσει. Είναι το λάβαρο μου. Αν το ένιωθαν όλοι ο κόσμος θα γινόταν καλύτερος. Από αυτούς που καταστρέφουν τον κόσμο λείπει το φλερτ και το χιούμορ. Αυτά τα οικο­λογικά καύσιμα βάζω ατό όχημά μου. Αν με λες ρομαντικό επιλέγω να είμαι αδιαπραγμά­τευτα ρομαντικός σε μια εποχή ακραίας βίας. Ίσως με διακατέχει μια «ιερή τρέλα». Στον παράλογο κόσμο που ζούμε ο «τρελός» είναι ο πιο λογικός από όλους», λέει ο ίδιος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ