Elif: Δύσκολες στιγμές για τον Γιουσούφ στη φυλακή (Photos)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif, σήμερα 10 Οκτωβρίου!

Ο Καζίμ τηλεφωνεί συνεχώς στην Αϊσέλ. Την πιέζει να κλέψει χρήματα ή κοσμήματα από το κτήμα. Η Αϊσέλ νιώθει απόγνωση. Ενώ η Αλιγιέ και ο Σελίμ μιλάνε για τα κοσμήματα, τους βλέπει η Αϊσέλ. Ο Σελίμ δεν είναι σύμφωνος με την πώληση των κοσμημάτων. Η Γκόντζα μιλάει με τον δικηγόρο της ξανά και μαθαίνει για την εταιρία Ντορουκλάρ.

Τι θα δούμε στη σειρά σήμερα;

Εκείνος της λέει πως εταιρία ανήκει σε κάποιον άλλο και η Γκόντζά χαίρεται όταν το ακούει. Ο Σερντάρ ψάχνει το δωμάτιο που μένει η Αρζού και βρίσκει το μηχάνημα ηχογράφησης. Όταν πατάει την έναρξη για να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif!

Ακούει τη φωνή της Αρζού να τον κοροϊδεύει λέγοντας του πως είναι αστείο, που πίστευε ότι θα την παγίδευε. Ο Σερντάρ σπάει το μηχάνημα από τα νεύρα του. Ο Ουμίτ τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να δει στο αυτοκίνητό της αν του έπεσε το πορτοφόλι του. Η Αρζού ψάχνει στο αυτοκίνητό της και το βρίσκει αλλά δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα ότι θα πρέπει να συναντηθούν ξανά. Δεν έχει ιδέα για τα πραγματικά σχέδια του Ουμίτ.

Στο όνειρο της η Ελίφ βλέπει τον Γιουσούφ και όταν ξυπνάει πιστεύει πως είναι αθώος.

Η Ζεϊνέπ έχει ραντεβού για συνέντευξη για μια δουλειά σε ένα οικονομικό περιοδικό. Αν και δεν έχει πείρα καταφέρνει να πάρει τη δουλειά. Η πρώτη της μέρα είναι πολύ δύσκολη. Ο Γιουσούφ είναι στο κελί του, δεν μιλάει σε κανέναν και δεν τρώει τίποτα. Στο όνειρο της η Ελίφ βλέπει τον Γιουσούφ και όταν ξυπνάει πιστεύει πως είναι αθώος. Ο Μουράτ τεμπελιάζει και ο Βεϊσέλ θυμώνει. Παρά την απαγόρευση της αστυνομίας, τα κορίτσια συνεχίζουν να εργάζονται στο εργαστήριο ραπτικής…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ