Συγκινητικό μήνυμα από Μιχαίλοβιτς. “Μου δώσατε μεγάλη δύναμη” video

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς αποκάλυψε το καλοκαίρι που μας πέρασε τη μεγάλη “μάχη” που δίνει με αντίπαλο την λευχαιμία και το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019) έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, το οποίο παίχτηκε στο πλαίσιο του φιλικού των παλαιμάχων της ιταλικής ομάδας με αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ετοίμασε ένα video μέσω του οποίου έστειλε το μήνυμά του για τη «μάχη» που δίνει. Το video έπαιξε στο στάδιο “Renato Dall’Ara” το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019) εκεί όπου τέθηκαν αντιμέτωποι οι παλαίμαχοι της Μπολόνια και εκείνοι της Ρεάλ, για να εορταστούν τα 110 χρόνιας ιστορίας των «ροσομπλού».Περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ακόλουθο μήνυμα…

“Περιμένετε λίγο παιδιά, περιμένετε. Θα ήθελα να χαιρετήσω και εγώ. Ήθελα να είμαι μαζί σας, λυπάμαι που δεν είμαι. Ξέρετε ότι βγήκα από το νοσοκομείο χθες αλλά ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου στη Ρώμη, να δω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Θα με καταλάβετε, πιστεύω ότι θα με συγχωρέσετε γι αυτό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς, όλους τους φιλάθλους της Μπολόνια, όλες τις ομάδες για όσα έχουν κάνει για εμένα. Θα ήθελα έτσι να χαιρετήσω τους οπαδούς, την ομάδα και όλους όσοι ήταν κοντά μου σε αυτές τις στιγμές που αγωνίζομαι με την ασθένεια.

Όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές σταθήκατε δίπλα μου και μου δώσατε μεγάλη δύναμη. Σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, που δίνω μία μάχη ενάντια στην ασθένεια αυτή, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και θα νικήσω, εξαιτίας σας και εξαιτίας της αγάπης της οικογένειάς μου.

Θέλω επίσης να χαιρετήσω την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συμφώνησε να συμμετάσχει σε αυτόν την εορτασμό των 110 χρόνων, μία μεγάλη τιμή για όλους τους ανθρώπους της Μπολόνια για όλη την πόλη. Έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό στους αδελφούς μου, Κριστιάν Καρεμπέ και Κλάρενς Ζέεντορφ: Σας αγαπώ παιδιά. Αρχίστε το παιχνίδι παιδιά, αλλά θέλω να πω δύο λέξεις στον Μάρκο (Ντι Βάιο): Ω Μάρκο μην κάνεις αστεία, πρέπει να κερδίσουμε, όπως γι αυτό προσπαθούμε πάντα. Τις ευχές μου παιδιά, ευχές στη Μπολόνια, ευχές σε όλους.

Σας αγαπώ».

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here