Τσεχία – Ελλάδα: “Άγγιξαν” τον… άθλο οι Ελπίδες. Πήραν βαθμό και με 10 παίκτες


Η Εθνική Ελλάδας των Ελπίδων βρέθηκε κοντά σε έναν… άθλο, καθώς βρέθηκε να προηγείται με 1-0 μέσα στην Τσεχία, παρότι αγωνιζόταν από το 28ο λεπτό του αγώνα με 10 παίκτες. Δέχθηκε όμως τελικά την ισοφάριση στο 76″ μένοντας με το βαθμό της ισοπαλίας στα προκριματικά του Euro 2021.

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στο Μέτσκι Στάντιον της πόλης Κάρβινα και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 28΄ λόγω αποβολής του Κώστα Δημητρίου, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Τσεχία, αποτέλεσμα που μπορεί να φανεί πολύτιμο στην προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Μπουζούκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ήταν ο σκόρερ της Ελλάδας που προηγήθηκε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ το γκολ της ισοφάρισης των Τσέχων πέτυχε ο Χλότζεκ στο 76΄. Οι συνθέσεις στο Τσεχία – Ελλάδα

Τσεχία: Τζέντλιτσκα, Τσαλούς, Χόλικ, Πλέτσατι, Σάντιλεκ, Μπούχα, Σάσινκα, Σούτσεκ, Μάτουσεκ (74΄ Ρούσεκ), Χλότζεκ, Βάνιτσεκ (62΄ Γιάνοσεκ).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Ρέτσος, Νταβιώτης, Μπαλογιάννης, Δουβίκας (28΄ Ευαγγέλου), Μπουζούκης (53΄ Λυρατζής), Καμπετσής (84΄ Ιατρούδης), Δημητρίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ