Ολυμπιακός – Βαλένθια: Ο Κεμζούρα αφιέρωσε τη νίκη στον Μπλατ.


Στον Ντέιβιντ Μπλατ αφιέρωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, την εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Βαλένθια, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Δεν ξέχασε τον Ντέιβιντ Μπλατ! Ο Κεστούτις Κεμζούρα αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια στον πρώην τεχνικό των “ερυθρόλευκων” και παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του, για την εμφάνιση τους.

“Πρέπει να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι, να έχουμε αυτό το mindset. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Σπανούλης ήταν τρομερός, ο Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός, όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά. Κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, τρέξαμε σωστά, παίξαμε καλά στην άμυνα”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, προτού προσθέσει:

“Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φτιάξουμε ακόμα, όπως την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο μέρος. Δεν θα έχουμε άλλα ματς όπως το σημερινό. Θέλουμε ακόμα δουλειά”.

Ο Κεμζούρα έκλεισε τις δηλώσεις του, αναφέροντας: “Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, τον Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι φίλος μου, θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη και την εμφάνιση”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ