Έλα στη θέση μου: Η απόλυτη ανατροπή! Χατζάκης και Ζούβας είναι συγγενείς; (photos)


Έλα στη θέση μου: Και ενώ ο Ζούβας προσπαθεί να ηρεμήσει μετά την περιπέτεια της απαγωγής του, τον περιμένουν ακόμη πιο δύσκολες μέρες. 

Ο παππούς Χατζάκης εμφανίζεται στην έπαυλη και φέρνει μαζί του αποκαλύψεις. Παράλληλα, ο Μάρκος διχάζει τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα, ενώ η σχέση της Φλωρέτας και του Λεωνίδα περνάει μεγάλη κρίση.

Η Ρενάτα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όταν μαθαίνει πως ο Αχιλλέας έχει κανονίσει να δειπνήσουν με τον Μάρκο. Η κοπέλα, νιώθοντας τύψεις για τα ψέματα που έχει πει στον σύζυγο της, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να αποφύγει αυτή τη συνάντηση, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο εάν δεν σκεφτεί μία καλή δικαιολογία.

Την ίδια ώρα και η Φλωρέτα είναι σε δύσκολη θέση καθώς η σχέση της με τον Λεωνίδα περνάει κρίση και αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ρήξη ανάμεσα τους μετά την αποκάλυψη πως κρύβει την αλήθεια σε σχέση με τον Σήφη. Παράλληλα, ο Θοδωρής βρίσκει ευκαιρία να στήσει καφενείο στο γραφείο του οινοποιείου και ετοιμάζει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στη Μαρίνα.

Μια έκπληξη, όμως, περιμένει και τον Ζούβα, ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του μετά την περιπέτεια της απαγωγής του και προσπαθεί να ηρεμήσει. Εκεί τον επισκέπτεται ο παππούς Χατζάκης. Το σοκ για τον Ζούβα είναι μεγάλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερο είναι για τη Σύλβια, καθώς διαπιστώνει πως ο Χατζάκης είναι σχεδόν ίδιος με τον Ζούβα. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης βρίσκεται τυχαία μπροστά από ένα μεγάλο μυστικό της Φλωρέτας. Ανακαλύπτει το τεστ DΝΑ και είναι σε δίλημμα για το εάν θα πρέπει να μιλήσει ή όχι.

Ο Βλάσης ζητάει βοήθεια από τη Μαρίνα

Ο παππούς Χατζάκης μπαίνει στην έπαυλη και δημιουργεί πανικό όχι μόνο με την εμφάνιση του και το τι θα επακολουθήσει αλλά και με την ομοιότητα του με τον Ζούβα. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν εάν αυτό είναι τυχαίο ή εάν όντως κρύβεται κάτι. Ωστόσο, ο παππούς κάνει την ανατροπή και ζητάει να γίνει τεστ DΝΑ.

Παράλληλα, ο Βλάσης προσπαθεί να αποτρέψει τη Μαρίνα αλλά και τον Λεωνίδα με τη Φλωρέτα να συμπεριφερθούν ανώριμα. Εντωμεταξύ, ο Θοδωρής ετοιμάζεται να μπουκάρει στο εργαστήρι, την ίδια στιγμή που η Ρενάτα ετοιμάζει μια έκπληξη στο δείπνο που κανόνισε ο Αχιλλέας. Η κοπέλα καταφέρνει να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Μάρκο, αλλά αυτό δημιουργεί προστριβές στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο τελευταίος στην αρχή θυμώνει, αλλά στη συνέχεια η αγάπη τους νικάει τον θυμό.

Την επόμενη μέρα ο Βλάσης ζητάει από τη Μαρίνα να τον βοηθήσει στις εξετάσεις της δραματικής σχολής, αλλά η συμπεριφορά της τον κάνει να υποψιαστεί πως κάτι θέλει να του κρύψει. Παράλληλα, η Σύλβια ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για τα συσσίτια των αστέγων, ενώ ο Θοδωρής ύστερα από ακόμα μία πλάκα της Μαρίνας μεταφέρει το καφέ του στο οινοποιείο.

Ο Ζούβας φεύγει για τη Λέρο

Ο Μάρκος φτάνει τη Ρενάτα στα όρια της, ενώ παράλληλα ο ίδιος καταφέρνει να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Σύλβια με σκοπό να μάθει τα πάντα για τους Σοφοκλέους.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, η Σύλβια τον γνωρίζει δήθεν τυχαία και είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί του. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας συνεχίζει να είναι απόμακρος με τη Φλωρέτα και εκείνη αναγκάζεται να τον ρωτήσει ευθέως αν θέλει να χωρίσουν. Σύμφωνα με το my tv o Αχιλλέας και η Ρενάτα, όμως, που έχουν αντιληφθεί πως το ζευγάρι περνάει μία πολύ άσχημη κατάσταση, καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τους φέρουν και πάλι κοντά και να ξεπεράσουν όσα τους χωρίζουν.

Παράλληλα, ο Βλάσης μαθαίνει πως η Μαρίνα είναι στην εξεταστική επιτροπή της δραματικής σχολής στην οποία θέλει εκείνος να δώσει εξετάσεις, ενώ ο παππούς Χατζάκης φαίνεται να έχει καταλάβει τον λόγο της ομοιότητας του με τον Ζούβα. Εν τω μεταξύ, η Φαιή κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Μίμη, ενώ ο Ζούβας παίρνει την απόφαση να πάει στη Λέρο για να μάθει τα μυστικά της οικογένειας του.

Πώς θα αντιδράσει η Σύλβια όταν μάθει ότι ο Ζούβας θα φύγει; Θα δεχτεί ο Μίμης να συνεργαστεί με τη Φαίη και να προδώσει ξανά τον φίλο του;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ