Η νύφη της Πόλυ Πάνου κέρδισε διεθνή τίτλο ομορφιάς (photos)


Καταξίωση για τη νύφη της Πόλυ Πάνου, τη Γωγώ Βαγενά, καθώς κέρδισε τίτλο ομορφιάς.

Αν και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος εκείνη κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην κόρη της και έφερε όχι ένα αλλά δύο στέμματα με την επιστροφή της στην Αθήνα.

«Τη χώρα μας είχα την τιμή να εκπροσωπήσω εγώ μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος που μου κοινοποιήθηκε στο instagram. Μου ζητήθηκε βιογραφι­κό και υλικό από τη δουλειά μου και αφού περάσαμε από casting μου ανακοινώθηκε ότι μπορώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα», είπε στο ciao.

«Ο διαγωνισμός είχε δυο σκέλη. Στο Ms World Inernational κατέκτησα τον τιμητικό τίτλο Entertainer of the Year. Στην κατηγορία Ms Universe η χώρα μας κατέκτη­σε την δεύτερη θέση. Ευχαρι­στώ θερμά τους celebrity skinstrepkos και την Όλγα Καραβερβέρη που με ανέλαβαν εν­δυματολογικά, τον hair stylist Ταξιάρχη Πάζιο και την nail artist Φωτεινή Ψυχικού».

Ποζάρει με χαμόγελο!

Ωστό­σο δεν παρέλειψε να πει γε­μάτη συγκίνηση «Είχα τη χαρά να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην πολιτεία της Φλόριντα που είναι πανέμορφη! Είχαμε την καλύτερη δυνατή μεταχείριση από τη διοργάνωση και είμαι ειλικρινά πολύ πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Πήρα τη δεύτερη θέση στην» κατηγορία Μs Universe και τον τίτλο Μrs καθώς και τον τιμητικό τίτλο Entertainer of the Year! Το μόνο μου παράπονο ότι έμεινα μόνο πέντε ημέρες. Εύχομαι να έχω την τύχη να επιστρέψω σύντομα στις ΗΠΑ και να μείνω πολύ περισσότερο».

Η Γωγώ όταν επέστρεψε συγκινημένη στο αεροδρόμιο αγκάλιασε θερμά την κορούλα της και τον σύζυγο της Βαγγέλη τους οποίους είχε αποχωριστεί για μέρες ενώ η μικρή πήρε το ένα στέμμα και το φόρεσε καμαρώνοντας για την επιτυχία της μαμάς της.

Η ίδια, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ξεκουραστεί και από την επόμενη να μοιραστεί αυτή την μοναδική εμπειρία με περισσότερες λεπτομέρειες στους δικούς της. Εκεί έκανε ένα αυστηρό πρόγραμμα με τα υπόλοιπα κορίτσια του διαγωνισμού αλλά και πολλές νέες φιλίες που ελπίζει να τις διατηρήσει για πολύ καιρό ακόμη.

Δείτε την με τον τίτλο της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ