Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει να αναπαράξω κάτι που έχω κάνει στο παρελθόν» (photos)


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε για την άνθηση της μυθοπλασίας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια δουλειά του στην μικρή οθόνη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, πού αλλού θα τον δούμε τον χειμώνα εκτός από την καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Φέτος, η μυθοπλασία ανθίζει ξανά στην τηλεόραση και βλέπουμε πολλά σίριαλ. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ξεκινάει ακόμη μία καλή εποχή για τις σειρές;

«Νομίζω ναι. Μετά τα χρόνια που περάσαμε χωρίς σειρές και με την πληθώρα κυρίως τούρκικων σειρών, η μηχανή πήρε πάλι μπρος. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε όλοι να ανεβάσουμε την ποιότητα στο προϊόν που παράγουμε και να αρχίσει ο κόσμος να βλέπει ξανά ελληνικές σειρές».

Η ποιότητα από τι εξαρτάται;

«Εξαρτάται λίγο από τον ανταγωνισμό, από την υποκριτική των ηθοποιών, από το σενάριο. Είναι πολλά πράγματα. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, αλλά να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε περισσότερο. Υπάρχουν πλέον πολλές πλατφόρμες για να δει ο κόσμος σειρές και υπάρχει άλλο μέτρο σύγκρισης. Οπότε, θα πρέπει λίγο και εμείς να γινόμαστε καλύτεροι».

Στην Ελλάδα υπάρχει η δυναμική για κάτι τέτοιο;

«Πιστεύω στην Ελλάδα και στους ανθρώπους της. Έχουμε καλούς σκηνοθέτες, και σεναριογράφους και καλούς ηθοποιούς και πρέπει να ξεκολλήσουμε λίγο από την πεπατημένη και από αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα και ίσως να δοθούν ευκαιρίες και σε καινούργιους ανθρώπους με νέες ιδέες με περισσότερη φιλοδοξία και λαχτάρα γι’ αυτό».

Ανάμεσα σε άλλα σίριαλ επιστρέφουν και κάποια παλαιότερα με νέα επεισόδια. Πώς το βλέπετε αυτό;

«Προφανώς ο κόσμος τα θέλει, γιατί τα έχει αγαπήσει. Μένει να το δούμε αυτό το εγχείρημα στο αποτέλεσμα. Τους τηλεθεατές που έχουν ταυτιστεί με κάποιους ήρωες και σειρές που τους θυμίζουν το νιάτα τους ίσως να τους αφορούν».

Εσείς θα θέλατε να επιστρέψει κάποια δουλειά σας;

«Όχι, δεν θα ήθελα. Δεν με ενδιαφέρει να αναπαράξω κάτι που έχω κάνει στο παρελθόν. Με ενδιαφέρει να κάνω καινούργια πράγματα. Οι κοινωνίες και οι εποχές αλλάζουν και πρέπει να τις παρακολουθούμε».

Είστε γεμάτος από την πορεία σας μέχρι σήμερα;

«Είμαι καλά. Δεν έχω παράπονο. Δεν κάνω, όμως, απολογισμό. Κοιτάω μόνο το τώρα. Τώρα είμαι καλά».

Πού αλλού θα σας δούμε τον χειμώνα;

«Θα είμαι στο θέατρο Νέος Ακάδημος στην παράσταση «10 μικροί νέγροι», ένα έργο της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ