8 Λέξεις: Θρίλερ! Ποιος σκότωσε τη Βασιλική; Η επίθεση στον Οδυσσέα (photos)

8 λέξεις: Η πλημμύρα στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς γίνεται αφορμή να έρθει στην επιφάνεια ένα μακάβριο μυστικό. 

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, το θέμα παίρνει μεγάλη έκταση και η οικογένεια της έρχεται αντιμέτωπη με την κατηγορία φόνου…

Οι περισσότεροι ήρωες κρατούν καλά κρυμμένα μυστικά, φοβούμενοι πως αν αποκαλυφθούν θα έχουν καταστροφικές συνέπειες. Κάτι που αποδεικνύεται ακόμα πιο έντονα στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

Όλα αρχίζουν από μία πλημμύρα στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς που φέρνει στην επιφάνεια το μακάβριο μυστικό που ήταν θαμμένο στο σαγράδο, στον υπόγειο χώρο του αρχοντικού, και αυτό δεν είναι άλλο από τον σκελετό της Βασιλικής, της γυναίκας που διατηρούσε κρυφή σχέση με τον σύζυγο της Ναυσικάς.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η τελευταία και η οικογένεια της βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv η εύρεση του σκελετού στο σαγράδο δημιουργεί μεγάλη ταραχή πρώτα στον Οδυσσέα, ο οποίος καλεί αμέσως την Αστυνομία, και μετά στη Ναυσικά και στον Μιχαήλ.

Η είδηση γίνεται γρήγορα γνωστή και οι δημοσιογράφοι τους πολιορκούν, ενώ η Αστυνομία ξεκινάει τις ανακρίσεις σε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα για να ξεδιαλύνει την υπόθεση.

Λίγη ώρα μετά, ο Οδυσσέας πιέζει τη Ναυσικά να του δώσει απαντήσεις σχετικά με τον σκελετό που βρέθηκε, αλλά εκείνη δεν δείχνει να ξέρει τίποτα, ενώ η Νόνα, που μάλλον κρύβει πολλά, είναι σε καταστολή στο νοσοκομείο.

Όταν συνέρχεται, όμως, ο Οδυσσέας πιέζει τόσο τη Νόνα όσο και τη Ναυσικά να του δώσουν απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν, αλλά μάταια. Έτσι, ο νεαρός άντρας αποφασίζει να ψάξει και πάλι στα πράγματα του πατέρα του και ανακαλύπτει μία φωτογραφία που ανατρέπει το δεδομένα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του. Ο λόγος για τη Χρυσούλα, εξαδέλφη της Βασιλικής, η οποία μόλις βλέπει στις ειδήσεις ότι βρέθηκε ο σκελετός μιας νεαρής γυναίκας, ενημερώνει την Αστυνομία για την εξαφάνιση της εξαδέλφης της προ δεκαετίας.

Η ίδια αναμένει την εξέλιξη των ερευνών, ενώ κάποια στιγμή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Συναντάει, λοιπόν, τον Οδυσσέα και του επιτίθεται χωρίς αναστολές. Μάλιστα, κατηγορεί ευθέως την οικογένεια του για τη δολοφονία της Βασιλικής, με εκείνον να έρχεται σε δύσκολη θέση…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here