Μπέτυ Λιβανού: «Είμαι πολύ συμφιλιωμένη με τον χρόνο»


H Μπέτυ Λιβανού υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου και μέχρι σήμερα παραμένει το ίδιο γοητευτική.

Η Μπέτυ Λιβανού μιλά για τη σχέση της με τον χρόνο, την απόφαση της να μένει εκτός των τειχών της πρωτεύουσας, ενώ εκφράζει την αγάπη της για τη θάλασσα.

Υπήρξατε από τα νιάτα σας και παραμένετε μια πολύ ωραία γυναίκα. Ποια είναι η σχέση σας με τον χρόνο;

«Είμαι πολύ συμφιλιωμένη μαζί του. Είναι φυσική η φθορά και η αλλαγή του ανθρώπου με τα χρόνια. Θα ήταν αφύσικο το αντίθετο. Ενα πρόσωπο γερασμένο έχει μεγάλη εκφραστικότητα. Οι ρυτίδες και τα τσαλακώματα στο πρόσωπο μας είναι οι εμπειρίες μας. Οσα έχουμε περάσει σε όλη μας τη ζωή. Αν προσέξετε τους ξένους ηθοποιούς -κυρίως τις γυναίκες-, όλοι έχουν τις ρυτίδες τους.

Στην Αμερική δεν συμβαίνει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Δεν θα το δεις αυτό ποτέ στη Μέριλ Στριπ και σε πολλές άλλες. Ολες έχουν ρυτίδες. Είναι συμβατοί με τον εαυτό τους και την ηλικία τους. Δεν γίνεται να είσαι από τον λαιμό και πάνω ένας άλλος και από κάτω ένας άλλος. Θυμάστε την Μπριζίτ Μπορντό; Υπήρξε σύμβολο ομορφιάς. Από τις ωραιότερες γυναίκες του σινεμά. Επέλεξε να γεράσει ήσυχα μόνη της. Δεν τα πήγε καλά με τους ανθρώπους, πλησίασε τα ζώα και ζει μια αρμονική ζωή».

Μπέτυ Λιβανού

Μένετε Παιανία, εκτός των τειχών της πρωτεύουσας. Πείτε μου γι» αυτήν την απόφαση σας.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και στην πιο παλιά συνοικία της, στον Κολωνό. Εμεινα μέχρι τα 30 μου και μετά συνειδητά εγκατέλειψα την πόλη. Ξεκινώντας από την Αίγινα, όπου μείναμε πέντε χρόνια. Οταν επιστρέψαμε δεν ήταν μέσα στην Αθήνα. Ζω εδώ τριάντα χρόνια και μου αρέσει. Αν και αυτήν τη στιγμή το πληρώνω. Γιατί οι αποστάσεις μετρούν σε ένα σφιχτό πρόγραμμα. Τις 2 ώρες που θέλω να πάω στο γύρισμα και να επιστρέψω θα μπο-ρούσα να ξεκουράζομαι».

Τι είναι αυτό που σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί;

«Η θάλασσα. Εστω και να τη βλέπω. Είναι ό,τι πιο ευχάριστο για μένα. Και η αγαπημένη μου εποχή είναι το καλοκαίρι, αν και εμένα μου αρέσει και τον χειμώνα η θάλασσα», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ