Τούρκος ποδοσφαιριστής: “Ο Αλλάχ να βοηθήσει τους ήρωες στρατιώτες μας.”

Στην Τουρκία τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις πολεμικές συγκρούσεις με τους Κούρδους στη Συρία και ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με την Αλβανία ήταν αφιερωμένος από όλους στους Τούρκους στρατιώτες.

Στο πλευρό των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας που εισέβαλαν στην Συρία, στάθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας μετά τη νίκη επί της Αλβανίας στα προκριματικά του Euro 2020, πανηγυρίζοντας μάλιστα με στρατιωτικό χαιρετισμό.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ιρφάν Καχβετσί έκανε δε και σχετική δήλωση, κάνοντας λόγο για… μάρτυρες και ευχόμενος ο Αλλάχ να βοηθήσει τους συμπατριώτες του στο πεδίο της μάχης. Η δήλωση του Καχβετσί

«Η μάχη μας είναι πολλά παραπάνω από το ποδόσφαιρο. Παίζουμε για αυτήν την σημαία, για αυτό το έθνος και για όσους αψηφούν τους ήρωες στρατιώτες μας. Τους αποδίδουμε χαιρετισμό. Μακάρι ο Αλλάχ να σας βοηθήσει. Ο Αλλάχ να δώσει κουράγιο για τους οσιομάρτυρές μας που έπεσαν στην μάχη.

Υπομονή και κουράγιο αλλά και συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ευτυχώς για εμάς κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα με αυτή τη νίκη. Ήταν μία νίκη που γιάτρεψε την καρδιά της ομάδας μας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο Euro2020 και φυσικά με τα καλύτερα αποτελέσματα».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ