Τζωρτζίνα Λιώση: «Πηγαίνω μία ημέρα στο Μάτι και ύστερα αρρωσταίνω μία εβδομάδα» (photos)


Η Τζωρτζίνα Λιώση μιλά για το σπίτι της που χάθηκε στη φωτιά.

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία μεγάλωσε στο Μάτι, περιγράφει τα συναισθήματά της, για την ανάγκη που έχει να ξαναδεί το μέρος όπως ήταν, για τη μόδα αλλά και για το αν φοβάται μήπως τη σημαδέψει κάποιος ρόλο.

«Το αν θα σε σημαδέψει κάτι είναι ευχή και κατάρα τελικά. Γιατί αν σε σημαδέψει σημαίνει ότι είχε επιτυχία. Ηταν μια πολύ όμορφη δουλειά και εξελίχθηκε όπως πίστευα. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση για την τηλεόραση. Με ενδιαφέρουν οι συνεργασίες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Παίρνεις αγάπη, αποδοχή. Εντάξει, μπορεί να είχες μια δύσκολη ημέρα και εκείνη τη στιγμή η συναναστροφή να σου είναι δύσκολη. Αλλά το ίδιο το συμβάν δεν σου είναι δυσάρεστο».

Με την πολιτική ασχολείται. «Ενημερώνομαι, διαβάζω. Οι παραστάσεις μας έχουν πάντα μια τοποθέτηση. Κατηγορούν τη γενιά μας ως απολιτίκ. Είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα πιστεύω μας. Δεν είναι εύκολο να μιλάς για αυτά τα πράγματα. Υπάρχει μια κατάρρευση των ιδεολογιών, μια ισοπέδωση των πραγμάτων. Εχουν αρθεί πλέον τα πολύ ρομαντικά. Στην πράξη δεν διαχωρίζονται τα πράγματα».

Τζωρτζίνα Λιώση

Είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα. Στα φοιτητικά της χρόνια είχε εργαστεί ως μοντέλο, κάνοντας κάποια διαφημιστικά για το χαρτζιλίκι της. Μάλιστα βρέθηκε στη Ρώμη στη γιορτή για τα 130 χρόνια του οίκου Bvlgari. «Φαντάσου κάτι σαν tableau vivant. Φορούσαμε vintage ε κομμάτια του οίκου. Το πώς ντυνόμαστε θεωρώ υποδηλώνει πράγματα για εμάς. Ακόμη και αν επιλέξεις να μην ασχοληθείς με το ντύσιμο σου, κάνεις μια δήλωση για τον χαρακτήρα σου».

O Ιούλιος του 2018 της έχει αφήσει ένα βαθύ τραύμα. Μεγάλωσε στο Μάτι. Το σπίτι της χάθηκε στη φωτιά. «Δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα που να μην το σκεφτώ. Εχει χαθεί ένα κομμάτι της ζωής μας. Ο πατέρας μου δεν θα ξαναδεί τα δέντρα του. Το πρωί πριν από τη φωτιά τους μιλούσε. Οσοι μεγαλώσαμε σε αυτό το μέρος έχουμε μια παθολογική αγάπη για αυτό. Εχουμε ανάγκη να το ξαναδούμε έτσι όπως ήταν. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Γυρνάω πίσω στο Μάτι από την πρώτη ημέρα. Ξοδεύω τα μισά μου χρήματα να αγοράζω λουλούδια, να ποτίζω, να φτιάχνω τον κήπο. Πηγαίνω μία ημέρα και ύστερα αρρωσταίνω μία εβδομάδα. Περπατάς και χάνεις τον δρόμο για το σπίτι που μεγάλωσες, γιατί δεν αναγνωρίζεις πλέον τον τόπο…», είπε στο BHMAgazino.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ