Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος των Τούρκων δουλεμπόρων – Στο «φως» απόρρητα στοιχεία

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια το πώς η Τουρκία «σπρώχνει» μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου.

Στη διάθεση των ελληνικών Αρχών είναι πληροφορίες που έχουν να κάνουν ακόμη και με τουρκικές τράπεζες, που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, στις οποίες γίνονται σε μετρητά οι καταθέσεις των ποσών από πρόσφυγες και μετανάστες που, με την καθοδήγηση των δουλεμπόρων πληρώνουν πριν επιβιβαστούν στα πλωτά μέσα μεταφοράς τους.

Η Αθήνα έχει ακόμα και τον… τιμοκατάλογο των Τούρκων. Όλα αυτά τα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στους Ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δίνουν συγχαρητήρια στην Άγκυρα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα.

AP_19266610603979.jpg
Τι πληρώνει ο κάθε μετανάστης-πρόσφυγας για να περάσει στα ελληνικά νησιά
ap

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews ο φάκελος που έχει προωθηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες προς «τα πάνω» περιέχει στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων για τις μετακινήσεις των δουλεμπορικών δικτύων, τα οποία το καθεστώς της Άγκυρας τουλάχιστον ανέχεται, αν δεν τα υποστηρίζει κιόλας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν:

Υπολογίζεται ότι, πριν ξεκινήσει η εισβολή των Τούρκων στη Συρία, υπήρχαν πάνω από 30.000 Σύροι πρόσφυγες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι προέρχονταν από την περιοχή της Ιντλίμπ.

Με την απόλυτη κάλυψη των τουρκικών Αρχών οι 30.00 Σύροι πέρασαν από την Ιντλίμπ στη Σμύρνη μέσα σε λίγες ημέρες. Υπήρξαν ήμερες το τελευταίο διάστημα που διαπιστώθηκε μετακίνηση 5.000 προσφύγων στη Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το σύνολο των 30.000 αναμένει τη μετάβασή του σε Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο.

Οι πληρωμές των ποσών στα κυκλώματα διακίνησης γίνονται με μετρητά σε τράπεζα η οποία είναι πασίγνωστη και στην Ελλάδα, λόγω και της δραστηριοποίησης και στη χώρα μας.

Μετά την πληρωμή, πρόσφυγες και μετανάστες ομαδοποιούνται σε «μικτές ομάδες» 50 ατόμων. Αναμένουν την «αποστολή» διαμένοντας είτε σε ξενοδοχεία είτε σε σκηνές σε περιοχή των μικρασιατικών παραλίων.

Ιδιαίτερη σημασία για το πώς αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι το ζήτημα είναι το γεγονός ότι ακόμη και αν τουρκική ακταιωρός συλλάβει τους μετανάστες-πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του πλου τους εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων, αμέσως μετά η τουρκική ακτοφυλακή τους αφήνει ελεύθερους.

AP_19273531236339.jpg
Στο «φως» απόρρητα στοιχείαap

Τι πληρώνει ο κάθε μετανάστης-πρόσφυγας για να περάσει στα ελληνικά νησιά

  • Σάμος με φουσκωτό 1.000 ευρώ
  • Χίος με φουσκωτό 1.1000 ευρώ
  • Φαρμακονήσι με φουσκωτό 1.1000 ευρώ
  • Πλους με ταχύπλοο σκάφος προς όλα τα νησιά 1.3000 ευρώ
  • Κως με τζετ σκι 1.500 ευρώ
  • Με τουριστικό γιοτ για όλα τα νησιά 2.200 ευρώ
  • Με γιοτ… πολυτελείας για όλα τα νησιά 3.000 ευρώ

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ