Το spoiler της Τσιμτσιλή για το GNTM: Το παρασκήνιο της κλίκας για να διώξει την Ελευθερία!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε ένα spoiler για το GNTM, μιας και όπως αποκάλυψε είναι φανατική τηλεθεάτρια του ριάλιτι μοντέλων!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πώς η πεντάδα έφτασε σε σημείο να θέλει να διώξει την Ελευθερία από το δωμάτιό και πώς η Ελευθερία τις εκδικήθηκε!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις την πεντάδα που είναι τόσο εκνευρισμένη με την Ελευθερία και λες είναι τόσο κακές ή έχει συμβεί κάτι που δεν το έχουμε μάθει. Βλέπετε πως η Ελευθερία είναι στο δωμάτιό τους…»

To απόλυτο spoiler από την Τσιμτσιλή για το GNTM!

Και τόνισε η παρουσιάστρια: «Αυτό που δεν έχετε δει μέχρι τώρα είναι πως οι κοπέλες πριν μπουν στο σπίτι και πριν αρχίσουν να καταγράφουν οι κάμερες, για 15 ημέρες έμειναν σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί λοιπόν η αθώα και αδύναμη Ελευθερία συγκίνησε λίγο τα κορίτσια που θέλησαν να τη βοηθήσουν. Και τη διάλεξαν να μείνει μαζί τους. Υπάρχει τρομερή γκρίνια.»!

Και αποκάλυψε: «Είναι πάρα πολύ ακατάστατη, είναι εντελώς ανεπρόκοπη, δεν πλένει ούτε ένα πιάτο. Τους έχει ενοχλήσει πως είναι ένα κακομαθημένο κοριτσάκι που τα θέλει όλα έτοιμα. Αυτά λένε οι άλλες. Από εκεί αρχίζουν κάποιες προστριβές. Αυτό που κάνει τη Μαρτίνα να εκραγεί είναι πως την είδε να σκουπίζει με την πετσέτα προσώπου το πόδι της και να την ξαναβάζει στη θέση της. Εγώ σας λέω τι έχω ακούσει. Αυτό έκανε την Μαρτίνα να ξεκινήσει ένα καβγά άνευ προηγουμένου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ