Πύργος: Ηλικιωμένος κόντεψε να πνίξει νοσηλεύτρια


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (12/10/2019) στο νοσοκομείο του Πύργου.

Ηλικιωμένος επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια, την έπιασε από την λαιμό, ζητώντας να επισπεύσει τις διαδικασίες, προκειμένου να πάρει εξιτήριο η σύζυγός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος, που είχε την γυναίκα του στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ζήτησε να βγάλουν οι νοσηλευτές από το χέρι της την πεταλούδα που της είχαν βάλει και να υπογραφεί το εξιτήριο για να φύγουν από το νοσοκομείο.

Αφού είχε περάσει κάποια ώρα που δεν έγινε αυτό, ο συνοδός πήγε στο προσωπικό και τους ζήτησε να κάνουν πιο γρήγορα.

Μάλιστα άρχισε να φωνάζει έντονα προς το προσωπικό λέγοντας «κάθεστε και μιλάτε στα τηλέφωνα και δεν μας εξυπηρετείτε».

Τότε μια από τις δυο νοσηλεύτριες που ήταν στη παθολογική κλινική σταμάτησε τη δουλειά της και πήγε να ετοιμάσει τη γυναίκα για να φύγει (είχε βγει εν τω μεταξύ και το εξιτήριο), ενώ ο συνοδός απευθυνόμενος στην άλλη νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα μιλούσε με τον παθολόγο στο τηλέφωνο, της ζήτησε να του πει το όνομα της για να κάνει καταγγελία.

Στην συνέχεια λογομάχησαν και ο συνοδός της επιτέθηκε και την έπιασε από το λαιμό.

Στο περιστατικό επενέβη ο υπεύθυνος ασφαλείας.

Η νοσηλεύτρια είχε σημάδια πάνω της και αρκετές αμυχές, ενώ ήταν για αρκετή ώρα ήταν σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου ερευνά την υπόθεση, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Με πληροφορίες από patrisnews.com

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ