Ο Ανδρέας Γεωργίου στο gossip-tv: «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Διαψεύδω αυτά τα δημοσιεύματα»


Ο Ανδρέας Γεωργίου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν, καθώς η δουλειά του και όσα παρουσιάζει στο κοινό βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε στο gossip-tv.gr και μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά του για την επιτυχία του να φέρει την Katherine Kelly Lang στο σήριαλ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

Ακόμη, απάντησε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τη διάρκεια της εν λόγω σειράς, καθώς έχει γραφτεί ότι θα ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην καινούργια σειρά που ετοιμάζει.

Όντας τόσο δραστήριος καλλιτεχνικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε τι άλλο επιθυμεί να κάνει κι αν ο κινηματογράφος τον αφορά. Εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια και εξωτερίκευσε το όνειρό του!

Ανδρέας Γεωργίου

Εντάσσονται και Χολιγουντιανοί stars στις «8 λέξεις». Τι γίνεται;

Φαίνεται ότι τα άστρα είναι υπέρ μας και μας ευνοούν (Γέλια).

Πώς αισθάνεσαι που η Κάθριν Κέλι Λανγκ αποδέχτηκε την πρόταση;

Είναι μεγάλη τιμή! Είναι κάτι που δεν περίμενα να συμβεί! Ακόμη και την ώρα που το πρότεινα δεν περίμενα ότι θα συμβεί. Όμως είναι μεγάλη επιβράβευση, γιατί ο λόγος που έρχεται είναι γιατί της άρεσε η ίδια η δουλειά και αυτό είναι επιβράβευση. Από εκεί και πέρα έχουμε την ευθύνη να βγει σωστά, όπως πρέπει.

Ανυπομονείς να δεις την αντίδραση του κοινού;

Βέβαια! Όπως ανυπομονούμε για κάθε εξέλιξη στην ιστορία μας. Αυτό είναι ένα καινούργιο κομμάτι της σειράς!

Με τόσο τρέξιμο ελεύθερος χρόνος υπάρχει στη ζωή σου;

Τρέχω η αλήθεια είναι. Ο ελεύθερος χρόνος μου ξεκινά στις 12 το βράδυ μέχρι τις 3 που θα κοιμηθώ και ένα δίωρο το πρωί που θα περάσω από το γυμναστήριο!

Δημοσιεύματα θέλουν τις «8 λέξεις» να ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα. Ισχύει;

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Διαψεύδω αυτά τα δημοσιεύματα.

Επίσης ετοιμάζεις μια ακόμη σειρά για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και επίσης λέγεται ότι ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή. Ισχύει;

Ισχύει ότι θα κάνω μια ακόμη σειρά για τον ΣΚΑΪ, όμως δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα τους ηθοποιούς. Σίγουρα δεν θα είναι ένας ο πρωταγωνιστής. Θα ανακοινωθεί σύντομα, όμως, ο τίτλος της σειράς, η ιστορία και το cast.

Tον Νίκο Πολυδερόπουλο τον σκέφτεσαι για αυτήν τη νέα σειρά;

Φυσικά!

Τι άλλο θέλεις να κάνεις στην τηλεόραση; Μια μικρή «κατάληψη» την έχεις κάνει στην μικρή οθόνη!

Ε όχι και κατάληψη! Υπάρχουν τόσες σειρές, τόσα shows. Επέλεξα να πάω σε ένα κανάλι πιο μικρής τηλεθέασης και να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί. Με τις επιλογές που είχαμε θα μπορούσαμε να είμαστε σε ένα κανάλι πιο safe. Παρόλα αυτά πήγαμε κάπου αλλού, ώστε να βοηθήσουμε να ενισχυθεί η μυθοπλασία στον χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη χρονιά έτσι όπως εξελίσσεται.

Ο κινηματογράφος σε ενδιαφέρει;

Ναι, πάρα πολύ!

Θα κάνεις κάποια ταινία;

Ναι! Όταν θα είναι το σωστό timing και νιώσω πιο ώριμος καλλιτεχνικά θα το κάνω.

Με κάποιο τρόπο δημιουργείς πρωταγωνίστριες. Με τι κριτήρια της επιλέγεις;

Με το ένστικτο και μόνο με αυτό!

Στην προσωπική σου ζωή με τι κριτήρια επιλέγεις το έτερον ήμισυ;

Εξαρτάται από τη φάση στην οποία βρίσκεσαι. Δεν μπορείς να έχεις συγκεκριμένα κριτήρια. Όμως, το χιούμορ και η επικοινωνία –πέραν των απλών καθημερινών: πού θα πάμε και τι θα φάμε ας πούμε- παίζουν σημαντικό ρόλο.

Τώρα σε τι περίοδο είσαι;

Σε πολύ καλή. Είμαι πολύ καλά και χαρούμενος, πάλι καλά (Γέλια.)

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ