Καζάκος-Παπαδοπούλου: Η αναπάντεχη συνάντηση και η κοινή αγάπη που τους έφερε κοντά! (photos)


Εκείνος πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι», τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, που έσκισε σε νούμερα και αφηγείται τα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου.

Εκείνη πρωταγωνιστεί στο θέατρο σε έργο για τη γενοκτονία των Ποντίων. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκαν στην κοινή παρέα των μάνατζερ επικοινωνίας Νίκου Τζιουβάρα και Στέλλας Καππάτου σε κοσμικό event και είχαν πολλά να πουν!

Αν και ήταν η πρώτη τους γνωριμία, έδεσαν από την αρχή της βραδιάς και τα επαγγελματικά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συζήτησης.

Ο Κωνσταντίνος τής έδωσε πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη σκηνή ενώ η Ειρήνη περιέγραψε τον ενθουσιασμό της για την ενέργειά της καθώς το θέμα την αγγίζει βαθιά και όπως είπε χαρακτηριστικά «ενώ το μυαλό μπορεί να είχε αντιρρήσεις -καθώς το καινούριο της τραγούδι σκίζει- η ποντιακή καρδιά της δεν την άφηνε να πει όχι!»

Ο Κωνσταντίνος συνοδευόταν από την πανέμορφη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου, fashion editor γνωστή στο χώρο της μόδας, και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση προχώρησε και στα τηλεοπτικά projects μόδας αλλά και τις καινούριες τάσεις μόδας που η Ειρήνη ακολουθεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ