Ο δακρυσμένος Πρίγκιπας – Λύγισε ο Χάρι μιλώντας σε εκδήλωση για τα παιδιά


Ο πρίγκιπας Χάρι δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του. Έτσι και σε μια εκδήλωση που έγινε για παιδιά με προβλήματα υγείας ο Χάρι λύγισε.

Την ώρα που αναφερόταν στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του ο πρίγκιπας Χάρι κόμπιασε και χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να ανακτήσει την αυτοκυριαρχία του. Όπως είπε πριν από έναν χρόνο στην ίδια εκδήλωση μόνο εκείνος και η Μέγκαν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη.

«Τα παιδιά αυτά δεν σταματούν να αποτελούν έμπνευση για μένα – αλλά η φετινή χρονιά έχει μια άλλη επίδραση πάνω μου γιατί τώρα είμαι πατέρας. Όταν πέρσι εγώ και η γυναίκα μου παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση, γνωρίζαμε ότι περιμέναμε παιδί. Κανείς άλλος δεν το γνώριζε». Εκείνη την στιγμή λύγισε και με την παρουσιάστρια να ακουμπά τρυφερά το χέρι της στο ώμο του ο Χάρι συνήλθε και συνέχισε.

«Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μέγκαν τόσο σφιχτά και οι δύο μας σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς μια ημέρα και -πόσο περισσότερο- πώς θα ήταν να προστατεύουμε και να βοηθάμε το παιδί μας αν είχε γεννηθεί με κάποια άμεση ανάγκη ή αν ασθενούσε κάποια στιγμή».Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο

Το ίδρυμα WellChild βοηθά παιδιά που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ