Πουλάει τρέλα ο Ερντογάν. «Είπα – ξείπα» για τις συναντήσεις με Πενς και Πομπέο


Απίστευτος Ερντογάν, μετά το τελεσίγραφο στους Κούρδους για τη Συρία.
Πρώτα είπε ότι δεν θα δει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ τον ΗΠΑ γιατί «θα μιλήσω μόνο με τον Τραμπ «όταν έρθει εδώ».
Αφού ανάγκασε τις ΗΠΑ να… βγάλουν ανακοίνωση, άλλαξε «ρότα».
Ο Τούρκος πρόεδρος θα πάει στη Μόσχα έως το τέλος του μήνα, αλλά δεν είναι σίγουρο το ταξίδι στις ΗΠΑ!

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ύστερα από μια (ακόμα) πύρινη, γεμάτη απειλές και προκλήσεις (σ.σ. όπως αυτή πως έγινε σφαγή στην Κύπρο πριν τον Αττίλα) ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε τους πάντες άνω κάτω όταν είπε πως δεν θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο γιατί εκείνος μιλάει μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Μάλλον ο Ερντογάν ζήλεψε τα καμώματα του Αμερικανού ομολόγου του (για τα οποία λίγες ώρες νωρίτερα τον είχε… τρολάρει) και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, άλλαξε στάση και μέσω πηγών και του διευθυντή επικοινωνίας του, ανακοίνωσε ότι τελικά θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό Εξωτερικών, αύριο στην Άγκυρα!

Ο Ερντογάν «προβλέπει να συναντήσει την αμερικανική αντιπροσωπεία», έγραψε στο Twitter ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ