ΠΑΟΚ: Κατηγορεί τη διαιτησία για τραυματισμό αθλήτριας.


Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανακοίνωση που κάνει λόγο για «επικίνδυνη διαιτησία για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητριών» με αφορμή τον τραυματισμό παίκτριας του «Δικεφάλου» σε αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα νεανίδων.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθλητικό Συκεών για το πρωτάθλημα μπάσκετ νεανίδων σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό μιας αθλήτριας των «ασπρόμαυρων» η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε έξι ράμματα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε τον Παναθλητικό Συκεών στο το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019, σε ένα παιχνίδι για γερά «νεύρα», αφού η εξέλιξη του αγώνα κρίθηκε από κάθε άλλο παράγοντα, εκτός των αγωνιζομένων αθλητριών.

Ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα από την έναρξη του αγώνα μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο αποχώρησε η αθλήτρια Αθηνά Λέξα, λόγω τραυματισμού. Από εκεί και έπειτα, οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν αυτές που έκριναν το τελικό σκορ του αγώνα.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, όπου και έκανε 6 ράμματα στο φρύδι. Η διαιτησία της αναμέτρησης κατέληξε να είναι επικίνδυνη για την ακεραιότητα των αγωνιζομένων αθλητριών, αμαυρώνοντας το ίδιο το άθλημα…»

Ο ΠΑΟΚ, σε επιστολή του, ζήτησε την εξαίρεση των διαιτητών της αναμέτρησης από όλους τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του, καταδικάζοντας τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του αγώνα των νεανίδων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ