Αυστραλία: Βρήκαν 55χρονη που είχε χαθεί 3 μέρες


Χάθηκε τρεις μέρες στην έρημο, έγραψε SOS σε ένα χωράφι και η παρατηρητικότητα κάποιου που βρισκόταν 70 χιλιόμετρα μακριά, την έσωσε. Η περιπέτεια μιας 55χρονης στην Αυστραλία, δεν έχει προηγούμενο.

Η 55χρονη Ντέμπορα Πίλγκριμ από την Αυστραλία χάθηκε την Κυριακή όταν, την ώρα που έκανε κάμπινγκ με φίλους της περίπου 100 χιλιόμετρα από την Αδελαΐδα, αποφάσισε να πάει μια βόλτα μόνη της.

Επί 72 ώρες περιπλανιόταν μόνη. Δεκάδες αστυνομικοί και μέλη σωστικών συνεργείων, όπως και ένα ελικόπτερο, την αναζητούσαν επί τρεις ημέρες, αλλά δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν.

Κάποια στιγμή η Πίλγκριμ βρέθηκε σε ένα άδειο αγρόκτημα και έγραψε «SOS» στο χώμα.

Για καλή της τύχη, το μήνυμά της είδε ένας άνδρας, που παρακολουθούσε μέσω κάμερας από απόσταση το αγρόκτημά του. Ήταν Τρίτη βράδυ όταν ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, που ζει 70 χιλιόμετρα μακριά, είδε το SOS στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει για να ελέγχει την ιδιοκτησία του.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε την Πίγκριμ «σώα» περίπου τα μεσάνυκτα σε ένα γειτονικό αγρόκτημα, όπου είχε βρει νερό.

«Είμαι πολύ συγκινημένη», διηγήθηκε η γυναίκα στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine News. «Πίστευα ότι θα καταρρεύσω», πρόσθεσε αναφερόμενη στη στιγμή που είδε να φτάνουν οι διασώστες.

Ο Νιλ Μάριοτ, χάρη στην παρατηρητικότητα του οποίου σώθηκε η Πίλγκριμ, εξήγησε ότι είχε εγκαταστήσει πρόσφατα το κλειστό κύκλωμα έπειτα από πολλές παραβιάσεις της ιδιοκτησίας του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να βρει νερό γιατί φοβόμουν το χειρότερο», επεσήμανε.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ