Απίστευτες προκλήσεις από Τούρκο ποδοσφαιριστή στην Κρήτη. “Θα υπάρξει και πάλι θάνατος”


Τούρκος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στο Socca World Cup στο Ρέθυμνο, συνέχισε την «αντιδικία» με τους Έλληνες οπαδούς και μέσα από τα social media, με απίστευτες προκλήσεις για στρατιώτες και θανάτους.

Το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο ήταν επεισοδιακό, καθώς Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Πανό κατά των Τούρκων σε αγώνα στο Ρέθυμνο! «Φασίστα Ερντογάν» – video

Οι ποδοσφαιριστές της γειτονικής χώρας αντέδρασαν κατά των οπαδών στην εξέδρα, αλλά ένας από αυτούς το συνέχισε και στα social media, με ιδιαίτερα προκλητικές δηλώσεις.Η προκλητική ανάρτηση του Τούρκου ποδοσφαιριστή

«Ως γιοι ενός έθνους που είναι γεμάτο επιτυχία και πάντα κυβερνούσε τον κόσμο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κατεβάσει τη σημαία μας. Το τέλος αυτών και των όμοιων κωφών ήταν πάντα ο θάνατος και θα υπάρξει και πάλι θάνατος». Στη συνέχεια απάντησε μάλιστα και στα ελληνικά ότι «ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά αν χρειαστεί γινόμαστε στρατιώτες και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την πατρίδα μας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ