Άγριες Μέλισσες: Ο «Λάμπρος» αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι…»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night show»!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ πως πήρε τον ρόλο του Λάμπρου στις «Άγριες Μέλισσες».

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό και μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για μια καθημερινή σειρά εποχής. Αυτό, κάπως, μου χτύπησε. Είπα καθημερινή εποχής, δύσκολα τα πράγματα. Τηλεφωνηθήκαμε, ήμουν λίγο διστακτικός, μου είπαν ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάω.»!

Και τόνισε: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που πέρασε από κάστινγκ. Είδαν περίπου 600 ηθοποιούς, εγώ ήμουν ο πρώτος. Με ρωτούσαν για τη προσωπική μου ζωή, τις σπουδές μου, τι έχω κάνει, την οικογενειακή μου κατάσταση, που έχω μεγαλώσει.»!

Και υπογράμμισε ο «Λάμπρος»: «Κι έφτασε η κουβέντα στο ότι έχω τέσσερις αδερφές και η μικρή είναι δασκάλα και μου είπαν ότι με θέλουν για το ρόλο του δάσκαλου. Τους είπα μια ιστορία για τον παππού μου τον Λάμπρο που είχε ένα άλογο, κοιτάχτηκαν αυτοί μεταξύ τους και μου είπαν ότι με θέλουν για το ρόλο του Λάμπρου. Στα κάστινγκ είδα αρκετές πρωταγωνίστριες για το ρόλο της Ελένης και η Μαρία Κίτσου ήταν από τις πρώτες. Με τη Μαρία είχαμε αυτή τη σπίθα, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν. Στο τελικό κάστινγκ κάναμε τη σκηνή με το χαστούκι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι.»!

Και ανέφερε για τον ρόλο του: «Ο Λάμπρος είναι καταπιεσμένος χαρακτήρας. Έμαθε να μην αντιδρά. Είναι ένας ρόλος πολύπλευρος. Όλο αυτό είναι μεγάλη πρόκληση. Ο χαρακτήρας του Λάμπρου έχει πολλές ανατροπές»!

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ