Πέθανε ο μποξέρ που έπεσε σε κώμα μετά από νοκ άουτ. video


Τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον Τσάρλς Κόνγουελ τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Ο Πάτρικ Ντέι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν συνήλθε ποτέ από το κώμα που έπεσε, αφήνοντας τελικά την τελευταία του πνοή.

Τέσσερις ημέρες άντεξε ο Πάτρικ Ντέι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Norhtwestern Memorial de Chicago”. Ο 27χρονος Αμερικανός μποξέρ εξέπνευσε τα ξημερώματα, συνεπεία των σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών που του προκάλεσαν τα χτυπήματα που δέχθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου από τον συμπατριώτη του, Τσαρλς Κόνγουελ.

Στο βίντεο της αναμέτρησης φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ στον αντίπαλο του τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο. Αυτά, όμως, που τον έριξαν κάτω και τον λεβγαλαν νοκ-άουτ, έγιναν στον 10 γύρο του αγώνα.

Σε μια δημοσίευση στο Twitter λίγες ώρες πριν καταλήξει ο άτυχος αθλητής -που είχε αποδέκτη τον Ντέι- ο Τσαρλς Κόνγουελ έγραψε ότι “δεν ήθελα ποτέ αυτό να σου συμβεί. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να κερδίσω. Αν θα μπορούσα να το πάρω πίσω, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έκανα. Σε κανέναν δεν αξίζει να συμβεί κάτι τέτοιο. Φέρνω και ξαναφέρνω στο μυαλό μου τον αγώνα και προσπαθώ να θυμηθώ πώς έγινε όλο αυτό…”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ