Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο: Να επαναφέρει την… ηρεμία.


Να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης (17.10.2019 / 21:30, NewsIt.gr – Novasports 2HD).

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να.. διορθώσει την αναπάντεχη -με τον τρόπο που ήρθε- ήττα μέσα στην έδρα της Βιλερμπάν και κρατήσει ανέπαφη την έδρα του.

Το “τριφύλλι” χρειάζεται το αποτέλεσμα για να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του και να μην μείνει από νωρίς πίσω στον φετινό «μαραθώνιο» της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες “συγκατοικούν” στη βαθμολογία, καθώς έχουν αμφότερες ρεκόρ 1-1, ωστόσο το σύνολο του Έτορε Μεσίνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, από τη στιγμή μάλιστα που διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες όπως ο -δις πρωταθλητής Euroleague- Σέρχιο Ροντρίγκεθ, αλλά και ο Λουίς Σκόλα

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα (ταλαιπωρείται από ίωση). Ο έμπειρος σέντερ ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Από την πλευρά της, η Αρμάνι Μιλάνο που προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από την Μπρίντιζι και έχει ρεκόρ 1-1 στην Εuroleague, θα αγωνιστεί χωρίς τον Σέλβιν Μακ, αλλά και τους Αρτούρας Γκουντάιτις – Νεμάνια Νέντοβιτς, οι οποίοι λείπουν εδώ και καιρό.

Ο Παναθηναϊκός έχει την… παράδοση με το μέρος του, στις αναμετρήσεις με την Αρμάνι. Οι “πράσινοι” μετρούν 13 νίκες σε 18 ματς, ενώ ως γηπεδούχοι έχουν επτά νίκες σε εννιά ματς έχοντας χάσει το περσινό στο ΟΑΚΑ (83-86).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Ντάνι Ιερεθουέλο, ο Πολωνός Τόμας Τραβίτσκι και ο Σλοβένος Μίλαν Νέντοβιτς.Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής στη Euroleague

Πέμπτη 17/10
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας-Ρεάλ Μαδρίτης 20:00
Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 20:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ερυθρός Αστέρας 21:05
Μπάγερν Μονάχου-Βιλερμπάν 21:30
Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο 21:30

Παρασκευή 18/10
Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 21:30
Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου 22:00
Βαλένθια-Αναντολού Εφές 22:00


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ