Η μεταφράστρια στην συνάντηση Τραμπ – Ματαρέλα έμεινε «παγωτό»


Πανηγύρι έγινε στα social media με την έκφραση του προσώπου της μεταφράστριας στην συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ιταλού Προέδρου, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε παγωτό όχι μόνο την μεταφράστρια αλλά και όσους τον άκουγαν εκείνη την ώρα λέγοντας ότι οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι σύμμαχοι από την Αρχαία Ρώμη!

Την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ κανείς δεν πρόσεχε τον ίδιο αλλά την μεταφράστρια η οποία είχε μια έκφραση που δεν περιγράφεται με λόγια από όσα άκουγε. Η μεταφράστρια καθόταν ανάμεσα στους δυο άνδρες και κρατούσε σημειώσεις και μετέφερε στον Ιταλό Πρόεδρο τα ακατονόμαστα που έλεγε ο Τραμπ.

«Οι ΗΠΑ και η η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομία που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια από την Αρχαία Ρώμη», είπε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ υπερασπίστηκε και την κληρονομία του Χριστόφορου Κολόμβου. «Την Δευτέρα, αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος», είπε ο αμερικανός Πρόεδρος.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ