Η Νατάσα Παζαΐτη στηρίζει τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού


Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και γνωστή χειρουργός, κυρία Νατάσα Παζαϊτη δίνει τις δικές της μάχες για ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Η κυρία Νατάσα Παζαϊτη, MD, PHD, FEBS, Γενική χειρουργός, ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική χειρουργική του Μαστού και Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού στο Metropolitan General, μάχεται για την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η κυρία Παζαϊτη εδώ και χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλες τις γυναίκες που δίνουν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η κυρία Νατάσα Παζαΐτη δίνει δύναμη και αισιοδοξία στον Δήμο Αιγάλεω

Μια ανθρώπινη εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού με ομιλήτρια την καταξιωμένη γιατρό-ογκολόγο κυρία Παζαϊτη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα η 19:00, στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», με θέμα «Καρκίνος του μαστού. Πρόληψη και αντιμετώπιση».

Η κυρία Νατάσα Παζαΐτη θα μιλήσει για την ανάγκη της πρόληψης, τους τρόπους εξέτασης αλλά και τα εντυπωσιακά ποσοστά ίασης στην έγκαιρη διάγνωση. Για την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ, γι αυτό πριν λίγο καιρό πήγε στο Τορίνο, στο Molinette Hospital να λάβει εκπαίδευση σε νέα μέθοδο τοποθέτησης κεντρικών φλεβικών γραμμών για χορήγηση χημειοθεραπείας σε ογκολογικούς ασθενείς.

https://www.instagram.com/p/B3eu9r2oVqN

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ