Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο LIVE: Σπουτδαία “μάχη” στο ΟΑΚΑ.


Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να ξεπεράσει το σοκ από την ήττα στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν.

Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα στη Γαλλία, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται ξανά στην έδρα του και αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και ενώ έχει μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο από το Newsit.gr

 

Ο Παναθηναϊκός έφθασε κοντά στο 2/2 στη Euroleague, αλλά «αυτοκτόνησε» στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και γνώρισε απρόσμενη και «σκληρή» ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Έτσι επανέρχεται στο ΟΑΚΑ, όπου επικράτησε με… αγχωτικό τρόπο του Ερυθρού Αστέρα στην πρεμιέρα, χωρίς το παραμικρό περιθώριο για ήττα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Ιταλοί έχουν το ίδιο ρεκόρ με τους «πράσινους», χάνοντας εύκολα στην πρώτη αγωνιστική από τη Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά επικρατώντας –έστω και μέσα σε παράπονα– της Ζαλγκίρις στην έδρα τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ