Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αττική τις επόμενες ημέρες – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Σε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προχωρά από σήμερα Πέμπτη (17/10) η Τροχαία σε διάφορα σημεία της Αττικής – Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

Πού θα σημειωθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού και Περάματος

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρωμάτων, πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα (όπου υφίστανται) στα παρακάτω οδικά τμήματα, των περιοχών Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού και Περάματος.

Οι ρυθμίσεις είναι ήδη σε ισχύ από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως και τις 30 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 09.00΄ έως 19.00΄ και 21.00΄ έως 06.00΄ της επομένης και την 01.12.2019, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 19.00΄, ως εξής:

 • Λ. Π. Ράλλη , από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως.
 • Οδός Ανακρέοντος , από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Π. Ράλλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαοδικείας.
 • Οδός Λαοδικείας , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανακρέοντος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ήρας.
 • Οδός Ήρας , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαοδικείας έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Π. Ράλλη.
 • Λ. Σαλαμίνος , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γ. Λαμπράκη.
 • Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γ. Λαμπράκη έως την Λ. Ειρήνης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέραμα.
 • Λ. Δημοκρατίας , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου έως το πορθμείο Περάματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέραμα.
 • Λ. Δημοκρατίας , από το πορθμείο Περάματος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
 • Λ. Ειρήνης , από την Λ. Δημοκρατίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου.
 • Λ. Καραολή Δημητρίου , από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ειρήνης έως το ύψος της συμβολής της με Λ. Δημοκρατίας

Σε Διόνυσο και Ωρωπό

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής οδικών τμημάτων, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τη συμβολή της με τη Λ. Κρυονερίου (Α/Κ Κρυονερίου) έως τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αθηνών-Καπανδριτίου (τέλος τμήματος παραδρόμου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στους δήμους Διονύσου και Ωρωπού, από 21 Οκτωβρίου έως 19 Αυγούστου 2020, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Κατά τη διακοπή:

 • Τα οχήματα που θα κινούνται επί του δεξιού παραπλεύρου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται δεξιά στο ύψος της συμβολής του με τη Λ. Κρυονερίου, στη συνέχεια αριστερά στη Λ. Τραπεζούντος κι ακολούθως στην Ε.Ο. Αθηνών-Καπανδριτίου.
 • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Αθηνών-Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος της συμβολής της με τον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο.Α.Λ., θα εκτρέπονται στη Λ. Τραπεζούντος και στη συνέχεια επί της Λ.Κρυονερίου.

Από τη διακοπή της κυκλοφορίας εξαιρούνται τα οχήματα εργοταξίου, μονίμων κατοίκων κι εργαζομένων των παρόδιων επαγγελματικών χώρων.

Στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου-Κορωπίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, στις 17 και 18 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 07:00 έως 22:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαρκοπούλου-Κορωπίου, από τη συμβολή της με την οδό Ορφέως έως τη συμβολή της με τη Λ. Βάρης-Κορωπίου, στον δήμο Κρωπίας, εναλλάξ ανά λωρίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κορωπί.

Στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «4ος Αρσάκειος Δρόμος», την Κυριακή 20 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 08.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος, από τον αριθμό 1 έως τη συμβολή της με τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου – ΟΣΕ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον δήμο Διονύσου.

Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Λόγω εργασιών για την τοποθέτηση μεταλλικών προβολών του υβριδικού συστήματος διοδίων, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του του H/Κ Μεγάρων (χ/θ 38,700), στον δήμο Μεγαρέων, σήμερα από τις 22.00 έως 06.00 της Παρασκευής κι εναλλακτικά αύριο από τις 22.00 έως 06.00 του Σαββάτου, θα ισχύσει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Κατά τη διακοπή, η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο θα διεξάγεται μέσω του Α/Κ Νέας Περάμου και του Α/Κ Πάχης Μεγάρων. Το ίδιο διάστημα θα ισχύσει επίσης πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στον κλάδο εισόδου στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Νέας Περάμου και του Α/Κ Πάχης Μεγάρων.

Κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ