Σάλος με πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. “Να επέμβει ο στρατός στην Καταλονία”

Μία ανάρτηση του Χεσούς Φερνάντεθ στο twitter προκάλεσε σάλο στην Ισπανία, αφού ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε στρατιωτική επέμβαση εναντίον των διαδηλωτών στη Βαρκελώνη.

Μια ακραία θέση του Χεσούς Φερνάνδεθ στα social media προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε την επέμβαση του στρατού για την αντιμετώπιση όσων διαδραματίζονται στην Καταλονία, μετά την ανακοίνωση της καταδίκης εων 12 αυτονομιστών πολιτικών.

Νύχτα «κόλαση» στη Βαρκελώνη! Άγριες συμπλοκές ακροδεξιών με αυτονομιστές [Pics, video]

Ο νυν τερματοφύλακας της ρουμανικής Κλουζ, «ανέβασε» στο Twitter εικόνες από τις συγκρούσεις στη Βαρκελώνη και έκανε ένα τουλάχιστον ακραίο σχόλιο εναντίον των διαδηλωτών.

«Θλιβερό αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία. Ο στρατός να επέμβει τώρα! Όχλος και κακοποιοί που διαδηλώνουν με αυτόν και ακόμη χειρότερο τρόπο για μία καταδίκη, που είναι εξάλλου και μικρή. Είναι τρελό. Ζήτω η Ισπανία!».

Με αυτόν τον ακραίο τρόπο και ο Φερνάνδεθ θέλησε να εκφράσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τις κινητοποιήσεις που αυτή πυροδότησε στην καταλανική κοινωνία. Πολλές προσωπικότητες από διάφορους τομείς του δημόσιου βίου, του θεάματος και του αθλητισμού έχουν τοποθετηθεί –άλλοι με αρνητικό τρόπο κι άλλοι συμφωνώντας με την απόφαση.

Αμέσως το tweet του Φερνάνδεθ γέμισε με απαντήσεις κι αντιδράσεις θαυμαστών του, ή άλλων φιλάθλων, πολλές από αυτές ήσαν αρνητικές, έως και προσβλητικές.

Πηγή: El Periodico, La Vanguardia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here