Παναγόπουλος: “Άδειασε” τον Σεβαστή για την “Ασλανίδειο εποχή”.


Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος “άδειασε” τον γενικό γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή, ο οποίος στην επιστολή του προς τα σωματεία για το αθλητικό νομοσχέδιο ανέφερε ότι “ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον αθλητισμό μας θύμισε άθελα του (?) την Ασλανίδειο εποχή και το δόγμα «Εγώ είμαι το Κράτος»”, ενώ έκανε λόγο και για “Κρατικό bullying”.

Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Ασλανίδης ήταν Υπουργός Αθλήτισμού την περίοδο της Χούντας, με τον γενικό γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή, να κάνει λόγο στην επιστολή του προς τα σωματεία για το αθλητικό νομοσχέδιο ότι “ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον αθλητισμό μας θύμισε άθελα του (?) την Ασλανίδειο εποχή και το δόγμα «Εγώ είμαι το Κράτος»”.

Η δήλωση του Κώστα Παναγόπουλου με την οποία διαχωρίζει τη θέση του από τον Βασίλη Σεβαστή

«Οι απόψεις του ΣΕΓΑΣ εκφράζονται από τις ανακοινώσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Άρθρα μελών του ΔΣ εκφράζουν αποκλειστικά προσωπικές τους απόψεις.

Ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ διαφωνώ απολύτως με τον όποιο παραλληλισμό μέλους δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης με διορισμένο υπουργό της χούντας.

Η αντίθεση με συγκεκριμένες προτάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δεν δικαιολογεί προσωπικές επιθέσεις και πολύ περισσότερο χαρακτηρισμούς και παραλληλισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ