Βίντεο ΣΟΚ από την πτήση θρίλερ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον (vid)


Πανικός προκλήθηκε – σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ – κατά τη διάρκεια πτήσης με επιβάτες τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον από τη Λαχόρη στο Ισλαμαμπάντ.

Το πριγκιπικό ζεύγος ταξίδευε με αεροσκάφος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν, κατά τη διάρκεια της πτήσης έπεσαν σε σφοδρή καταιγίδα.

Το αεροσκάφος έκανε κύκλους και προσπάθησε δύο φορές, ανεπιτυχώς, να προσγειωθεί σε δύο διαφορετικά αεροδρόμια του Ισλαμαμπάντ.

Τελικά, οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Λαχόρη, όπου και προσγειώθηκαν με ασφάλεια. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αμέσως μετά την προσγείωση ενημέρωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους.

Κάποιοι από τους επιβάτες περιέγραψαν την πτήση ως «rollercoaster».

Δείτε το βίντεο από την τρομακτική πτήση:

Ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του βρίσκονται στο Πακιστάν για 4η συνεχόμενη μέρα, προκειμένου να παρευρεθούν στις – προσεκτικά οργανωμένες εκδηλώσεις- στη χώρα, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Βρετανίας και Πακιστάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη βασιλική περιοδεία στην χώρα από το 2006, λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που επικρατούσαν 13 χρόνια πριν. Ωστόσο, οι διπλωμάτες επισημαίνουν το γεγονός ότι η British Airways διαθέτει ξανά πτήσεις για το Ισλαμαμπάντ. Μάλιστα ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν – ο οποίος έχει καταγωγή από το Πακιστάν επισκέφθηκε τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2017.

Το ζευγάρι υποδέχτηκαν Πακιστανοί αξιωματούχοι στην αεροπορική βάση του Νουρ Χαν την Δευτέρα. Την δεύτερη μέρα, το πριγκιπικό ζευγάρι παρευρέθηκε σε μια σειρά υποχρεώσεων στο κέντρο της πόλης ενώ επισκέφτηκαν και σχολείο στην πρωτεύουσα, όπου μίλησαν με τα παιδιά και τους καθηγητές και έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία.

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφτηκαν το Εθνικό Πάρκο, Margalla Hills, όπου συνάντησαν παιδιά από 3 σχολεία που εργάζονται σε έργα που θα βοηθήσουν το Πακιστάν να επιτύχει τους στόχους ανάπτυξης. Αργότερα μέσα στην ημέρα, συνάντησαν και τον πρωθυπουργό της χώρας, Ίμραν Χαν, στην κατοικία του. Ο Χαν ήταν φίλος με την μητέρα του Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ