Παναθηναϊκός – Δώνης: Οι δηλώσεις που “φωτογράφησαν” τα αίτια της απόλυσης Νταμπίζα


Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ατρομήτου και το σχόλιο που έκανε για το επιθετικό πρόβλημα που έχει το “τριφύλλι” ανέδειξε την αιτία της απόλυσης του Νίκου Νταμπίζα!

Ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί -για δεύτερη φορά- παρελθόν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το “τριφύλλι” να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον μέχρι σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο Νταμπίζας “έτρεχε” τα περισσότερα ζητήματα στους “πράσινους” (διαχείριση των «κομμένων» παικτών αλλά και το θέμα του Χατζηγιοβάνη), αλλά η απόλυση του φαίνεται πως αφορά και τις ευθύνες του στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και τις ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας, κυρίως στην επιθετική της γραμμή.

Παναθηναϊκός: «Βόμβα» στο «τριφύλλι»! «Διαζύγιο» με Νταμπίζα

Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τα λόγια του Γιώργου Δώνη, σε απάντηση του σε ερώτημα για το πρόβλημα των “πρασίνων” στο επιθετικό κομμάτι.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και όχι μόνο στη θέση του σέντερ φορ. Στο δικό μας ρόστερ δεν υπάρχει ο παίκτης που εύκολα μπορεί να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Ούτε για τον Μακέντα μπορείς να πεις ότι είναι ένας τέτοιος παίκτης που θα βάλει δεκαπέντε γκολ σε μια σεζόν. Ένας τέτοιος παίκτης λείπει από την ομάδα. Και οι εξτρέμ και τα δεκάρια μας γενικώς δεν είναι παίκτες του γκολ. Έχουν άλλα καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους αλλά κινούνται μακριά από το γκολ. Αυτό το δείχνει και η στατιστική τους, δε το λέει απλά ο προπονητής τους. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη είχαμε κατοχή μπάλα στα 30 μέτρα της άμυνας του αντιπάλου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης στην κάμερα της NOVA.

Να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει μόλις 4 γκολ σε έξι ματς πρωταθλήματος (τα τρία με πέναλτι) και έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αφού είναι πάνω μόνο από τη Λαμία που “μετράει” τρία γκολ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ